Cristina Șișcanu, dezvăluire fără perdea: ”Eram goi când Mădălin m-a cerut de nevastă”


    Mădălin Ionescu a recunoscut de multe ori că este îndrăgostit lulea de soția lui, Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu a recunoscut de multe ori că este îndrăgostit lulea de soția lui, Cristina Șișcanu

Dezvăluire fără perdea a Cristinei Șișcanu. Tânăra de 35 de ani a mărturisit în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil”!, de la Kanal D, momentul în care a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu (50 de ani). ”Eram goi”, a spus vedeta.

Nu mai e nici un secret că între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu este dragoste mare, o pasiune care nu s-a stins nici după atâția ani de mariaj.

S-au cunoscut pe platourile de filmare. El prezenta emisiunea ”Acces direct”, de la Antena 1, iar ea era reporter. Se întâmpla în 2009.

La început au negat relația. Mădălin era căsătorit cu Mihaela și avea doi copii acasă, iar Cristina se iubea de trei ani cu afaceristul George Papari, dealtfel, primul care i-a dat de gol pe cei doi porumbei.

Relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, dezvăluită de fostul iubit al vedetei

”Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic. Mihaela a renunţat la tot - la studii, la o profesie - pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!”, povestea Papari, în urmă cu zece ani.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mers la altar în iunie 2010
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mers la altar în iunie 2010

În 2010, Mădălin divorța de soție, iar în iunie 2011 mergea la altar cu iubirea vieții lui. Dar momentul în care a cerut-o în căsătorie peCristina rămâne memorabil.Ambii erau dezbrăcați în dormitor.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noaPte de amor”, a povestit Cristina Șișcanu în emisiunea ”Bravo, ai stil”!, care a avut ca tematică nunta, iar concurentele au defilat în rochii de mireasă.

Regula de aur într-o relație: ”Să faci sex foarte des”

Cei doi nu s-au sfiit niciodată să spună că se potrivesc de minune în pat, ba chiar le-au transmis umătorilor lor de pe Facebook că una din regulile de aur ale fericirii în cuplu este să faci sex foarte des.

”Atunci când am început relația cu tine eram virgin. Tu m-ai învățat foarte multe lucruri”, spunea Mădălin Ionescu mai în glumă, mai în serios. Tot el a dezvăluit că fac sex în fiecare zi.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o fetiță împreună

Fostul prezentator tv şi Cristina se consideră suflete-pereche, motiv pentru care fiecare dintre ei a renunţat la fostele relaţii. Acum, au o fetiță împreună, pe Petra, care are trei ani.

Cristina Șișcanu, alături de Filip și Petra, la ziua mamei ei, Olga
Cristina Șișcanu, alături de Filip și Petra, la ziua mamei ei, Olga

Tot ei îl cresc și pe Filip, de 17 ani, băiatul lui Mădălin din prima căsătorie, care are probleme de sănătate. 

Când avea doar două luni acesta a făcut varicelă şi din cauza lipsei vaccinului, au apărut probleme neurologice grave care l-au afectat iremediabil.

Mădălin Ionescu a infirmat categoric zvonul potrivit căruia Filip este autist, adevăratul diagnostic al tânărului fiind hemipareză. Boala rezultă dintr-o leziune de neuron, motor central, afectează limbajul și dă tulburari senzoriale și cognitive.

Citește și: 

https://www.click.ro/comunitate/romanesti/madalin-ionescu-fac-sex-cu-siscanu-4-ore-pe-noapte

https://www.click.ro/comunitate/romanesti/madalin-ionescu-isi-lasa-nevasta-pentru-fosta-asistenta

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png