Cristina Șișcanu face parada modei la "Bravo, ai stil", Mădălin Ionescu, pe stradă. Așa nu l-ați văzut la tv

16 decembrie 2020
article img
Mădălin Ionescu a adoptat, de câțiva ani, un stil vestimentar tinerescfoto: Blitz

De când a renunțat la televiziune, Mădălin Ionescu (50 de ani) a adoptat și un stil vestimentar casual. Îi plac hainele, iar soția lui are o influență benefică asupra sa când vorbim de acest aspect. În timp ce Cristina Șișcanu defilează pe podiumul de la "Bravo, ai stil! Celebrities", nici Mădălin nu se lasă mai prejos în aparițiile de pe stradă.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul om de televiziune într-o vizită rapidă la un mall din nordul Bucureștiului. A plecat cu mâna goală, semn că nu a găsit ceea ce își dorea, însă a atras atenția cu hainele purtate: blugii tăiați în genunchi, haina neagră cu blană și cizmele înalte, până la jumătatea gambei. 

article img
Așa nu l-ați văzut pe Mădălin Ionescu la tvFoto: Blitz

Nu a renunțat nicio clipă la masca de protecție, corect așezată pe nas și gură, semn că pune mare preț pe responsabilitate și pe dorința de a se proteja pe sine și pe cei din jur.

article img
Îi despart 14 ani, dar în stilul vestimentar nu se vede. Cristina și Mădălin, un cuplu stylish și pestradăfoto: arhivă personală

Responsabile de parcursul vestimentar și de schimbările din garderoba lui Mădălin Ionescu sunt Cristina Șișcanu (36 de ani), mai tânăra lui soție cu care ține pasul în materie de modă, și Adina Buzatu, cea al cărei client fidel este de mai bine de 10 ani. Stilista este și cea care l-a convins să renunțe la costumele prea largi și să adopte culorile și hainele mai tinerești. Influența feminină și-a pus amprenta, așa că Mădălin arată cool la evenimente, dar și în ținute de stradă.

Cristina Șișcanu, concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities"

article img
Cristina Șișcanu a ajuns în ultima săptămână de

Cristina Șișcanu, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu, este pasionată de modă, drept dovadă stând și participarea sa la "Bravo, ai stil! Celebrities". Competiția de la Kanal D este pe ultima sută de metri, iar Cristina are șansa de a deveni câștigătoarea celor 100.000 de lei și a titlului de cea mai stilată femeie din România. 

Nu au lipsit nici micile neînțelegeri cu jurații, căci, uneori, s-a simțit neîndreptățită. Șansa ei stă în mâinile telespectatorilor care o pot vota dacă îi apreciază aparițiile în emisiune.