Vladimir Putin, surprins în timp ce tremura necontrolat, la întâlnirea cu Lukaşenko

Ultima actualizare:

În ultima perioadă, au apărut numeroase zvonuri și speculații cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a avut prima apariție în public, la 12 zile după ce a „dispărut” din lumina reflectoarelor și s-a dat de gol.

Vladimir Putin, alături de Alexander Lukaşenko foto: AFP
Vladimir Putin, alături de Alexander Lukaşenko foto: AFP

Pe canalul de Telegram „General SVR” au fost transmise informații imporante cu privire la starea de sănătate a liderului de la Kremlin. Potrivit acestora, Vladimir Putin ar fi trecut printr-o operație destul de grea, care a fost încheiată cu succes, transmite Daily Mail.

Informația cu privire la intervenția suferită, intervenție considerată „esențială”, a fost confirmată, sub o formă sau alta, de cea mai recentă apariție a președintelui.

Vladimir Putin a fost surprins în timp ce făcea gesturi necontrolate cu piciorul
Vladimir Putin a fost surprins în timp ce făcea gesturi necontrolate cu piciorul

Vladimir Putin a susținut o conferință de presă, luni (23 mai), alături de Alexander Lukașenko în Sochi, iar cameramanii au surprins câteva gesturi greu de explicat. Pe toată perioada declarațiilor, liderul de la Kremlin a făcut o serie de mișcări dubioase cu piciorul stâng, aceleași pe care specialiștii le-au surprins și la ultima sa apariție, când s-a întâlnit cu președintele Tajikistanului.

Vladimir Putin se chinuie să își ascundă problemele de sănătate?

Mișcările lui Vladimir Putin readuc în discuție ipoteza potrivit căreia ar putea să aibă Parkinson.

Preşedintele Tajikistanului, Emomali Rahmon, a observat, la acea vizită, atitudinea liderului de la Kremlin, iar privirea i-a fugit câteva ori în dreptul membrelor inferioare. Bărbatul nu a adus gestul în conversație, însă este evident că nu a trecut neobservat.

Specialiștii sugerează că această mișcare făcută de Vladimir Putin ar putea să fie o modalitate prin care președintele vrea să ascundă tremuratul involuntar cauzat de Parkinson.

Amintim că, pe 18 februarie, înainte de o ședință cu Lușakenko, părea că pe Putin nu îl mai ascultă nici mâinile și nici picioarele, care tremurau incontrolabil. De atunci, liderul de la Kremlin a fost surprins în timp ce se ținea strâns de mânerele scaunelor sau de colțul mesei, iar criticii consideră că acesta a fost un alt efort de a-și ascunde orice simptom.

Citeşte şi: Vladimir Putin, înconjurat de o armată de medici. Declarațiile unui fost spion specializat pentru Rusia

Canalul de Telegram „General SVR”, informații despre operația lui Putin

„În noaptea de luni, 16 mai spre 17 mai, președintele Rusiei, Vladimir Putin a fost supus unei intervenții chirurgicale. Faptul că Putin a fost operat atât de repede e pus pe seama insistențelor medicilor lui. Potrivit doctorilor implicați în tratarea sa, operația a fost încheiată cu succes.

Citeşte şi: Celebrul regizor american Oliver Stone: „Putin a avut cancer, dar s-a vindecat”

Am vorbit deja despre faptul că Vladimir Putin a fost absent din spațiu public în perioada 17-19 mai și nu a fost de găsit nici măcar în cercul său apropiat. Excepție face Nikolai Patrushev, Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

De pe 17 până pe 19 mai, întâlniri și mesaje pre înregistrate au fost postate în spațiul public, iar Putin a avut doar două apeluri telefonice”, au scris așa-zișii informatori de la Kremlin pe Telegram, se mai arată în Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net