Ce părere are fiica lui Putin despre război. A dezvăluit tot!

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Vladimir Putin s-a străduit în permanență să-și țină familia departe de ochii presei și a curioșilor. Cu toate acestea, liderul de la Kremlin are cel puțin doi copii recunoscuți. 

Mariya Vladimirovna Putina, una dintre fiicele lui Vladimir Putin
Mariya Vladimirovna Putina, una dintre fiicele lui Vladimir Putin

Fiica lui Putin este activă pe Telegram

Conform unor capturi de ecran publicate de Dmitri Kolezev, redactorul-șef al site-ului Republic, fiica cea mai mare a lui Vladimir Putin ar fi trimis mai multe mesaje în care și-a exprimat opiniile cu privire la politicile tatălui ei și la sancțiunile impuse Rusiei de către Occident.

Comentariile acesteia ar fi fost făcute pe un grup de Telegram unde s-au reunit absolvenţii Departamentului de Medicină al Universităţii de Stat din Moscova, locul unde fiica lui Putin ar fi studiat. 

Cunoscută sub username-ul „Maria V” ea ar fi intrat în grup în toamna anului trecut, în calitate de absolventă a promoţiei 2011, aspect ce corespunde informațiile cunoscute despre educația și profesia sa.

Citește și: Parada de Ziua Victoriei la Moscova. Ce le-a transmis Vladimir Putin cetățenilor

În cadrul comunității virtuale care numără 170 de membri, Maria V. este o susținătoare înflăcărată a lui Vladimir Putin și critică vehement statele occidentale, cu precădere SUA, susținând că interesul acestora este să distrugă independența Rusiei.

Certuri cu colegii din grup

Părerile emise de cea considerată a fi fiica cea mai mare a președintelui rus nu sunt privite cu ochi buni de toți participanții la discuții. Unii dintre aceștia o critică pentru vehemența cu care reia ideile diseminate constant de propaganda orchestrată de apropiații lui Putin. 

„Nimeni din Occident nu are nevoie de ţara noastră pentru a fi prosperă. Ei (N.R. - occidentul) au făcut întotdeauna tot posibilul pentru a se asigura că acest lucru nu se întâmplă. Şi vor continua să o facă”, a scris ea într-unul dintre mesaje.

În continuare, Maria V. a susținut că poporului rus nu ar trebui să îi pese de sancțiunile impuse de Occident după invadarea Ucrainei, întrucât Rusia a dovedit și în trecut că le poate face față.

„În 2008 s-au declanşat primele sancţiuni, care ameninţau că mozzarella va dispărea de pe rafturile magazinelor. Toată lumea s-a speriat, nu se poate! Cum vom supravieţui acum? Fără mozzarella italiană!? Şi acum? Mai respirăm? Aşa s-ar părea. Acum avem până şi propria noastră mozzarella. Şi toate astea ar fi fost cumva posibile în anii ‘90? Nu”,  a continuat ea, făcând o aluzie la faptul că tatăl ei a fost cel care a scos Rusia din criza economică în care țara se afundase în anii `90. 

Citește și: „Măcelarii lui Putin”, surprinși împușcând în spate civili în Ucraina

Într-o altă discuție, referindu-se direct la actualul război din Ucraina, cu privire la care Vladimir Putin a impus presei să vorbească folosind sintagma „o operațiune specială”, ea a susținut că, de fapt, Rusia este victima în acest conflict: 

„Nu suntem nemţii din anii ‘30. Dacă suntem ceva, suntem mai mult cei care au fost vizaţi de atacuri.”, a mai adăugat Maria V. 

În continuare, fiica liderului rus s-a plâns că Statele Unite nu se confruntă niciodată cu sancţiuni internaţionale pentru războaiele iniţiate de Washington şi a reluat teoria conform căreia CIA controlează presa care se opune măsurilor luate de Putin:

„CIA controlează mass-media și opoziția rusă”, a completat ea ca răspuns la unul dintre comentarii. 

Ce spune jurnalistul rus

 Dmitri Kolezev, care a publicat capturile de ecran cu conversațiile de pe Telegram, susține că nu poate da asigurări că cea cunoscută drept „Maria V.” ar fi, dincolo de orice dubiu, Mariya Vladimirovna Putina:

„Permiteţi-mi să subliniez din nou că nu putem afirma fără echivoc că Maria V. este adevărata Maria Voronţova, fiica lui Vladimir Putin. Dar dovezile circumstanţiale şi două surse indică faptul că este. (...) Dacă este cu adevărat Maria Voronţova, se pare că rudele mai tinere ale lui Putin îi împărtăşesc viziunea asupra lumii, ceea ce înseamnă că avem puţine motive să ne aşteptăm la o opoziţie în cercul interior”, a explicat Dmitri Kolezev, citat de Meduza și preluat de Adevărul.

Maria Vladimirovna s-a născut în Leningrad pe 27 aprilie 1985, are 37 de ani şi este endocrinolog pediatru.

Citește și: 9 mai, Ziua Victoriei: artificii în Rusia, bombe în Ucraina. Vladimir Putin a avut o atitudine sfidătoare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net