Boris Johnson, atac dur la bărbăția lui Putin: «Femeile nu încep niciodată războaie»

Ultima actualizare:

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, s-a decis să-l ia la „roast” pe Vladimir Putin, atacându-i masculinitatea și imaginea de macho pe care vrea să o transmită publicului larg.

Vladimir Putin, în fața unei alte sesiuni de „roast”
Vladimir Putin, în fața unei alte sesiuni de „roast”

Johnson a făcut și o remarcă interesantă, de asemenea, pe lângă glumele la adresa lui Putin. Acesta a declarat că, dacă Putin ar fi fost femeie, acesta nu ar fi atacat Ucraina, deoarece „femeile nu încep niciodată războaie”.

Vladimir Putin, ținta glumelor occidentale

Această declarație vine și în contextul întâlnirii G7, din Germania, unde liderii celor mai puternice economii din lume s-au pus să facă o serie de glume pe bază ședințe fotografice realizate de Vladimir Putin în 2009, când a pozat la bustul gol. 

Află mai multe informații despre acest subiect: Sesiune de roast la summitul G7, pe seama lui Vladimir Putin: «Sacourile pe noi sau le dăm jos?»

O altă declarație asemănătoare, bazată pe masculinitatea fragilă a lui Vladimir Putin, a fost realizată și de către secretarul ministerului Apărării, Ben Wallace, care a adus în vedere că Vladimir Putin este un „lunatic” care are „sindromul bărbatului scund”. 

Ca notă informativă, Sindromul Bărbaților Scunzi, cunoscut și sub numele Sindromul Napoleon, are în vedere că bărbații ce au o înălțime sub media din perioada respectivă sunt mult mai predispuși la acte de violență. 

Urmărește și ultimele atrocități făcute de Putin: VIDEO Peste 16 oameni au murit în urma unui atac asupra unui mall din Krememchuk, Ucraina

„Dacă Putin ar fi fost femeie, ceea ce clar nu e, dar și dacă ar fi fost, chiar nu cred că ar face o asemenea nebunie, un război „macho” plin de violență și ură precum el o are.

Dacă vrei un exemplu clar de masculinitate toxică, este ceea ce face Putin acum în Ucraina”, a fost declarația lui Boris Johnson.

Occidentul, alături de Ucraina

De altfel, Boris Johnson a reamintit publicului larg că societatea are nevoie de mai multe femei în funcții de conducere, oriunde pe glob. 

Alături de aceste declarații, premierul britanic a mai adus în discuție suportul continuu pe care societățile democratice trebuie să-l aibă față de Ucraina și tot ce reprezintă Occidentul, pentru a opri expansionismul Federației Ruse. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net