Sesiune de roast la summitul G7, pe seama lui Vladimir Putin: «Sacourile pe noi sau le dăm jos?»

Cea mai nouă conferință G7, care a avut loc la Castelul Elamau, din Bavaria, s-a transformat într-un spectacol de roast la adresa lui Vladimir Putin.

Liderii G7 s-au amuzat copios pe seama președintelui rus Vladimir Putin, care încearcă să-și promoveze imaginea de bărbat dur trecut de vârsta a doua. În spirit de glumă, aceștia au susținut că ar trebui să-și dea jos sacourile, poate chiar mai mult, notează Adevărul.ro.

„Sacourile pe noi sau le dăm jos? Ne putem da jos hainele”, a întrebat premierul Regatului Unit, Boris Johnson, în timp ce se pregătea pentru conferință.

Urmărește și informații din interiorul CIA cu privire la înlăturarea lui Putin: Înlăturarea lui Putin de la conducera Rusiei este în proces. Informații din interiorul CIA

Liderii G7, în „dilemă” la propunerea lui Boris Johnson

Întrunirea G7 a avut loc la castelul Elmau, unde cancerul Germaniei, Olaf Scholz, i-a găzduit pe reprezentanții celor șapte cele mai puternice economii ale lumii. 

La această conferință au fost prezenți liderii din Regatul Unit, Franța, Canada, Germania, Japonia, Italia, Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană.

Publicația Sky News notează că, în momentul întrebării adresate de Boris Johnson, aceștia au „meditat puțin asupra dilemei”. 

Află și informații despre valoarea bunurilor deținute de Putin: Vladimir Putin are bunuri în valoare de 4,5 miliarde de dolari?

În timpul conferinței, glumele la adresa președintelui Federației Ruse au continuat. Justin Trudeau a amintit de sesiunea foto din 2009, în care Vladimir Putin a fost pozat la bustul gol, în timp ce era călare pe un cal. 

„Echitația este cea mai bună”, a glumit președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Ca răspuns, premierul Marii Britanii a declarat că „Trebuie să ne arătăm pectoralii”.

Totuși, înainte de a face fotografia reprezentativă pentru evenimentul G7, liderii și-au dat jos cravatele, dar și-au păstrat sacourile pe ei. 

Ce este G7?

Grupul Celor Șapte, cunoscut și sub numele G7, este o organizație internațională ce este realizată în jurul Canadei, Franței, Germaniei, Italiei, Japoniei, Regatului Unit și a Statelor Unite. Uniunea Europeană este un membru ce nu este enumerat. 

Membrii ei sunt reprezentanții celor mai puternice economii și state cu valorile democratice. Grupul este organizat în jurul valorilor bazate pe pluralism politic și guvern reprezentativ. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net