Putin vrea să îi acorde fiicei sale o funcție în Parlament. Care este planul liderului de la Kremlin

Ultima actualizare:

Vladimir Putin se gândește să îi acorde fiicei sale cele mici, Katerina, o poziție în Parlament, astfel încât aceasta să dețină puterea asupra guvernului rus, după moartea liderului de la Kremlin.

Putin vrea să îi acorde fiicei sale o funcție în Parlament. Care este planul liderului de la Kremlin
Putin vrea să îi acorde fiicei sale o funcție în Parlament. Care este planul liderului de la Kremlin

Mai multe voci au spus că liderul rus, Vladimir Putin, ar fi grav bolnav. În afară de războiul care se desfășoară în Ucraina, oficialii Kremlinului sunt îngrijorați de modul în care Rusia își va menține supremația, după moartea lui Putin.

Citește și Celebrul regizor american Oliver Stone: „Putin a avut cancer, dar s-a vindecat”

Există acum o „cerere clară” din partea elitelor ruse de a „înțelege viitorul lor fără Putin”.

Fiica lui Putin, Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, ar putea fi răspunsul mult căutat de susținătorii lui Putin, potrivit canalului de Telegram, General SVR.

Canalul este condus de cineva care pretinde că este un general-locotenent al Kremlinului în exil, ce folosește pseudonimul Viktor Mihailovici.

Citește și Irina Baianț, soprana care l-a întâlnit pe Putin. Verificările la sânge prin care a trecut artista

„Candidatura fiicei președintelui rus Vladimir Putin Katerina Tikhonova pentru postul de șef al partidului Rusia Unită este din discutată activ. Și trebuie să menționez că, în ultima vreme, toate persoanele interesate din anturajul lui Putin susțin această idee, fără excepție.”

Planul ar fi ca actualul ministru al agriculturii Dmitri Patrushev, 44 de ani, să fie președinte, iar Tikhonova să îl manevreze din umbră ca membră a Parlamentului.

Potrivit înțelegerii din cadrul unui cerc restrâns care au acces la surse prezidențiale, Katerina Tikhonova este singura persoană care poate acționa ca garant al stabilității actuale a regimului Putin, fără a fi un succesor direct.', notează Metro.uk

Cine este Katerina Tikhonova Putina

Tikhonova este fiica lui Putin cu prima lui soție Lyudmila, pe vremea când liderul rus era încă spion KGB în Germania.

Se crede că este directorul adjunct al Institutului de Cercetare Matematică a Sistemelor Complexe de la Universitatea de Stat din Moscova.

În prezent, ea are o relație cu balerinul rus Igor Zelensky, în vârstă de 52 de ani. Acesta a condus la Baletul de Stat Bavarez, dar a fost obligat să demisioneze după ce a refuzat să condamne războiul din Ucraina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net