Irina Baianț, soprana care l-a întâlnit pe Putin. Verificările la sânge prin care a trecut artista

Ultima actualizare:

Marea soprană Irina Baianț a povestit despre protocolul strict pe care l-a avut de respectat, când l-a întâlnit pe Vladimir Putin, în timpul unui spectacol.

Irina Baianț a concertat în fața președintelui Vladimir Putin
Irina Baianț a concertat în fața președintelui Vladimir Putin

Irina Baianț a povestit despre regulile pe care aceasta a trebuit să le respecte când, în 2015, aceasta a trebuit să susțină un spectacol în fața președintelui Vladimir Putin, iar agenții de securitate s-au asigurat că-i vor controla chiar și părul.

Irina Baianț, despre protocolul pentru întâlnirea cu Putin

Soprana a povestit că interdicții propriu-zise nu existau, dar erau mai multe recomandări care nu trebuiau încălcate. În primul rând, agenții i-au recomandat cum să-și prindă părul, dar și să renunțe la acele pe care soprana le-ar fi avut în păr.

Vezi și Doru Todoruț, despre iubirea cu soprana Irina Baianț și înțelegerea cu fosta soție

De asemenea, aceasta și-a reamintit că nu avea voie să dețină niciun obiect contendent, iar la intrarea pe scenă, agenții au trecut cu mână prin părul sopranei, ca să vadă că nu are bombe ascunse prin păr.

„Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr.”, a povestit artista.

De asemenea, aceasta și-a reamintit că tocurile nu trebuiau să aibă mai mult de cinci centimetri, de o formă lată sau subțire, în niciun caz pătrată. Soprana nu avea voie să poarte pantaloni și era obligatoriu să poarte o fustă, un deux pieces sau o rochie de concert.

„Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert, care să nu aibă crinolină, să nu fie pluri-stratificată”, a povestit Irina Baianț.

Irina Baianț, soprana care și-a pus amprenta în arta românească

Irina Baianț este printre cele mai importante personalități din cultura și arta românească, fiind debutantă pe scena Teatrului de Operetă din București, în rolul Adelei, din "Die Fledermaus".

Citește și Cu performanțe extraordinare în țară și în străinătate, Irina Baianț redevine Eliza Doolittle, în „My Fair Lady”

După un debut de succes, aceasta a fost premiată cu premiul pentru Debutul Anului, la început de carieră, oferit de uniunea Criticilor și Muzicologilor din România.

Aceasta a avut, pe parcursul carierei sale, mai multe colaborări cu artiști internaționali, printre care se numără și Mirella Freni, Alessandro Safina, Marina Mamsivria sau Pierre Richard.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net