Doru Todoruț, dezvăluiri după despărțirea de Irina Baianț: „Am o reținere în a mai avea o relație"

Ultima actualizare:

    Doru Todoruț și Irina Baianțfoto: Instagram
Doru Todoruț și Irina Baianțfoto: Instagram

Solistul Doru Todoruț și soprana Irina Baianț au surprins pe toată lumea în vară, când au decis să pună punct unei relații care avansase până la planurile de nuntă. Discret cu detaliile despre viața privată, solistul de la Deepcentral a făcut recent mărturisiri emoționante despre sentimentele sale.

În 2016 le-am văzut chimia pe scenă, atunci când au participat împreună la selecția națională Eurovision, în februarie 2019 au anunțat că formează un cuplu, iar în vara lui 2020 am aflat că n-au trecut testul izolării și că s-au despărțit. Doru Todoruț și Irina Baianț își făcuseră până și planuri de nuntă, dar iată că acum acestea sunt doar amintiri.

În cadrul unui interviu realizat de Nasrin Ameri pentru Antena Stars și citat de Spynews.ro, Doru Todoruț (43 de ani) a vorbit despre posibilitatea unei noi relații, despre iubire și despre viața cu cele trei fiice superbe pe care le are.

  • Despre singurătate

„Mi-a fost frică de singurătate. De curând am scăpat. Scapi de singurătate în momentul în care îți dai seama că tu fugi de tine, de problemele tale, de frustrările tale, de faptul că nu ești perfect. Trebuie să stai cu tine de vorbă și să te îndrepți. Ceea ce nu este simplu, nu este confortabil, mai bine stai la televizor cu un prieten sau ieși”.

  • Despre o nouă relație

„Am deprins o reținere, dar nu în a-mi afișa sentimentele, ci în a mai avea o relație. Chiar nu simt nevoia, sunt foarte bine cu mine, cu fetele. Dacă nu aveam fetițe probabil că lucrurile erau ușor diferite. Am o viață completă acum. Nu spun că exclud, dar în momentul de față sunt atât de bine, încât nu aș schimba nimic”.

  • Despre căsătorie

„Mi-e atât de bine singur... Nu am răspuns la întrebarea asta. Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt și numai dacă voi găsi o persoană care să aprindă acea flacără”.

  • Despre regrete

„Am fost folosit odată. Nu am simțit de curând că am fost abandonat sau părăsit, dar mai demult, da. De curând am luat eu deciziile, pentru că așa am simțit că e mai bine. În trecut, da. Au fost niște regrete”.

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție, la 7 ani de la divorț

Doru Todoruț nu a avut liniște nici după divorțul de Roxana, femeia care i-a dăruit trei fiice. Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în anul 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. Pe 30 octombrie 2020, artistul a făcut o cerere către instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară pe care este obligat să o plătească fostei soții.

Citește și:

Doru Todoruț a cerut-o de soție pe iubita lui, Irina Baianț

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție, la 7 ani de la divorț. Care a fost replica solistului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net