Vladimir Putin a supravie╚Ťuit unei tentative de asasinare. Ce informa╚Ťii au ie╚Öit la iveal─â

Noi informa╚Ťii ies la suprafa╚Ť─â ├«n situa╚Ťia conflictului dintre Federa╚Ťia Rus─â ╚Öi Ucraina. ╚śeful Serviciului de Informa╚Ťii pentru Ap─ârare al Ucrainei, Kyrylo Budanov, a sus╚Ťinut c─â pre╚Öedintele rus a fost atacat ├«n Caucaz, ├«n urm─â cu aproximativ dou─â luni, ├«ntr-o ÔÇ×├«ncercare nereu╚Öit─âÔÇŁ de asasinare a liderului de la Kremlin.

Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
S-ar fi încercat asasinarea lui Putin, în urmă cu două luni Foto: Arhivă

Kyrylo Budanov a sus╚Ťinut c─â pre╚Öedintele rus Vladimir Putin a supravie╚Ťuit unei tentative de asasinare, ├«n urm─â cu aproximativ dou─â luni ├«n urm─â, fiind atacat ├«n Caucaz, o zon─â care cuprinde Armenia, Azerbaidjan, Georgia ╚Öi p─âr╚Ťi din sudul Rusiei. Acest lucru pozi╚Ťioneaz─â cronologic atacul la ├«nceputul invaziei din Ucraina. 

S-a încercat asasinarea lui Vladimir Putin, în urmă cu două luni

ÔÇ×S-a ├«ncercat asasinarea lui Putin. A fost atacat ├«n Caucaz nu cu mult timp ├«n urm─â. Aceasta nu este informa╚Ťie public─â, este clasificat─â. ├Äncercarea a fost absolut nereu╚Öit─â, dar a avut loc ├«ntr-adev─âr... A fost acum aproximativ 2 luni. Nu exist─â informa╚Ťii publice despre acest eveniment, dar a avut loc.ÔÇŁ, a spus spionul-╚Öef al Ucrainei, potrivit Mirror.

Recent, se zvonea c─â Vladimir Putin ar fi devenit paranoic cu privire la posibilitatea de a fi asasinat, g├óndindu-se obsesiv c─â acest lucru s-ar putea ├«nt├ómpla prin otr─âvire, metoda ÔÇ×specializat─âÔÇŁ a KGB-ului.

Mai mul╚Ťi oficiali din SUA au dezb─âtut subiectul, explic├ónd c─â dac─â s-ar ├«nt├ómpla acest lucru, ÔÇ×lovituraÔÇŁ ar veni din interior, din cercul apropia╚Ťilor lui Putin. Tocmai de aceea, pre╚Öedintele rus ╚Öi-a schimbat ├«ntreaga echip─â, de la menajere la buc─âtari, ╚Öi ar avea de g├ónd s─â fac─â acest lucru ├«n mod constant.

Vezi aici mai multe informa╚Ťii: Vladimir Putin se teme s─â nu fie otr─âvit? Ce m─âsuri drastice a luat liderul de la Kremlin

Cine i-ar lua locul lui Putin

Mul╚Ťi s-au ├«ntrebat cine ar putea prelua func╚Ťia pe care o de╚Ťine ├«n prezent pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Ruse, iar p─ârerile sunt ├«mp─âr╚Ťite. ├Än cazul asasinarii lui Putin, Mikhail Mishustin ar urma s─â preia controlul asupra statului rus, potrivit Business Insider. Acesta este prim-ministru al Rusiei din ianuarie 2020.

Bărbatul de 56 de ani ar urma să preia oficial controlul asupra guvernului rus în momentul în care Putin moare sau este în incapacitate de muncă, timp de 90 de zile sau până când vor avea loc alegeri pentru a-l înlocui.

Cu toate acestea, Mishustin este privit ├«n cercurile politice ca fiind ÔÇ×bl├óndÔÇŁ ╚Öi neputincios, f─âr─â s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â ├«n totalitate ambi╚Ťiile lui Putin.

Astfel, alte surse sus╚Ťin c─â puterea i-ar putea fi transferat─â lui Nikolai Patrushev - fost membru KGB ╚Öi prieten bun al lui Putin, catalogat ÔÇ×m├óna dreapt─âÔÇŁ a pre╚Öedintelui. De altfel, acesta este actualul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, din 2008. ÔÇ×E la fel ca Putin.ÔÇŁ, a declarat un fost spion rus, ├«n ceea ce-l prive╚Öte pe Patrushev.

stanga
dreapta
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Vladimir Putin și noua identitate imperială rusă jpeg
cap putin titlu h 57641558 jpg
Putin jpg
Vladimir Putin (foto: kremlin.ru)
foto vladimir putin jpg

Vladimir Putin, conștient de pericole

Protocolul actual, ├«n legisla╚Ťia adoptat─â de Putin anul trecut, ├«i permite pre╚Öedintelui rus s─â r─âm├ón─â la putere p├ón─â ├«n 2034, cel pu╚Ťin, astfel c─â acesta nu are de g├ónd s─â cedeze puterea prea cur├ónd. Scenariile men╚Ťionate anterior ar putea avea loc doar ├«n cazul ├«n care acesta este ucis sau se ├«mboln─âve╚Öte. Asasinarea sa nu va fi ├«ns─â, cu siguran╚Ť─â, un lucru u╚Öor, av├ónd ├«n vedere c─â Putin e mai mult dec├ót preg─âtit: 

Cite╚Öte ╚Öi: ├Än interiorul bunc─ârului lui Putin: cei mai buni medici, buc─âtari ╚Öi gardieni din Rusia

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina d─ânil─â jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg