Romina, VTM!, cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Românii sunt din ce în ce mai interesați de filmele românești, dacă e să ne luăm după biletele vândute în număr record în cinematografe, în ultimul an. "Romina, VTM!” este cea mai nouă comedie românească, realizată de Vidra Productions în colaborare cu Selly Media Network, și are toate premisele să devină un film - fenomen.

Vidra Productions și Selly au mai lansat pe piață producții de succes precum 5GANG: Un altfel de Crăciun și Tabăra, filme ce au înregistrat recorduri de box office, în anul lansării.

Iar succesul continuă! Peste 35.000 de bilete au fost vândute deja în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească, iar peste 54.364 de oameni au venit sa vada filmul “Romina, VTM!”. Până acum recordul de bilete vândute a fost deținut de comedia cu un succes istoric la noi: Teambuildig, care face parte din portofoliul aceleiași case de producție: Vidra Productions.

Cu o distribuție extrem de variată: Nicole Cherry, care are rolul principal, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet, "Romina, VTM!” ",  a captat deja atenția publicului din România.

Povestea filmului Romina, VTM!” este una savuroasă: Romina (interpretată de cântăreața Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (în interpretarea actorului Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige un bănuț.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și de aici surprizele se țin lanț.

În film mai joacă şi Cosmina Păsărin, BroMania sau Tudor Oprişan pe care îl ştiţi din serialul „Vlad”. Gheboasă a avut o apariţie de câteva secunde în film, putem spune că a fost vedeta serii, ajungând printre primii la eveniment.

La final, a urcat pe scenă cu instrumentiştii lui şi a cântat două dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului. Din distribuția filmului mai fac parte: Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet etc.

Romina are o distribuție foarte interesată. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly, co-producătorul filmului. Povestea romantică, cu accente de comedie, poartă semnătura regizorală a lui Paul Răzvan Macovei. 

Filmările pentru ”Romina, VTM!” au avut loc anul trecut, în luna septembrie, jumătate în Costinești și cealaltă jumătate în București.

„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, spune Selly.

Filmul Romina, VTM! este distribuit de Vidra Productions și rulează de ieri în cinematografele din toată țara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net