Nicole Cherry, „împachetată” precum un sexy-cadou, la premiera filmului în care joacă

Ultima actualizare:

Miercuri seară, la cinema din Mall Băneasa, a avut loc avanpremiera noului film „Romina, VTM”, ce va intra în cinematografe din 2 ianuarie.

Un eveniment cu ştaif, ultimul pe anul acesta, la care vedetele s-au îmbrăcat la patru ace, numai în alb sau negru. Din distribuţia noului film „Romina, VTM” fac parte idolii noii generaţii. Nicole Cherry, împreună cu Bogdan de la Ploieşti şi Rareş formează un trio formidabil în film, unde şi cântă.

Trioul Rareș, Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești
Trioul Rareș, Nicole Cherry și Bogdan de la Ploiești

Cei trei au venit îmbrăcaţi de gală, în negru şi au atras toate privirile, iar Nicole Cherry a avut o vestimentație foarte sexy, arătând precum un cadou cu fundă dublă!

Tot aici au mai fost YNY Sebi, Alex Delea, Zanni, Cristina Pucean, Codin Maticiuc, Viorel Păunescu, Smaranda Ştirbu şi Selly, care a şi produs filmul, Letiţia Vlădescu şi Trică Hristu, Theo Zeciu şi Cesima, Gheboasă, Theo Rose şi Anghel Damian, Rareş şi mulţi alţii.

Selly este producătorul filmului
Selly este producătorul filmului

În film mai joacă şi Cosmina Păsărin, BroMania sau Tudor Oprişan pe care îl ştiţi din serialul „Vlad”. Gheboasă a avut o apariţie de câteva secunde în film, putem spune că a fost vedeta serii, ajungând printre primii la eveniment. La final, a urcat pe scenă cu instrumentiştii lui şi a cântat două dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului. 

După succesul uriaș obținut cu producții precum “Miami Bici”, “5GANG: Un altfel de Crăciun”, “Tabăra” și “Teambuilding”, filme ce au înregistrat recorduri incredibile în anul lansării, Vidra Productions revine la început de 2023 cu un nou proiect ambițios– “Romina, VTM!”, în colaborare cu Selly Media Network. Noua producție cinematografică „Romina, VTM!” va apărea pe 2 ianuarie 2023 și are o distribuție variată, care va atrage cu siguranță atenția publicului iubitor de comedii românești.

Alături de Nicole Cherry, din distribuția filmului mai fac parte: Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet etc. „Romina are o distribuție foarte interesată. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly, co-producătorul filmului. Povestea romantică, cu accente de comedie, poartă semnătura regizorală a lui Paul Răzvan Macovei.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final și sper din suflet că și publicul va veni cu un feedback pozitiv", spune Nicole Cherry.

Bogdan de la Ploiești a cântat manele pe scenă - în premieră, la lansarea unui film în sala de cinema. În cadrul evenimentului de lansare a filmului Romina, VTM!, Bogdan de la Ploiești, care face parte din distribuția celui mai nou film produs de Vidra Productions, a ridicat sala în picioare. Artistul le-a făcut o surpriză celor prezenți la Cinematograful din Băneasa, cântând câteva piese din repertoriul propriu.

Povestea filmului este una savuroasă. Romina, interpretată de cântăreața Nicole Cherry, încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin, în interpretarea actorului Rareș Maris, un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige un bănuț. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net