Motivul pentru care Nicole Cherry nu mai vrea copii

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicole Cherry (23 de ani) și soțul său, Florin Popa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, căci de un an sunt părinți. De când a venit pe lume micuța Anastasia, totul s-a schimbat. Ne-am întâlnit cu artista la Gala Elle, unde ne-a povestit cum își mai ocupă timpul, dacă se mai gândește să facă un copil, dar și ce planuri are pe plan profesional.

Nicole Cherry se focusează pe carieră, dar și pe micuța Anastasia!

Cântăreața se gândea că poate mai aduce pe lume un copil, poate un băiețel, cine știe, cel puțin așa își anunța fanii, însă, între timp, planurile s-au schimbat.

Citește și: Nicole Cherry se confruntă cu probleme în relație? ,,Discuții au fost și vor fi mereu...’’

„Anastasia (n.r – fetița vedetei) este bine, crește foarte repede. Extrem de repede aș putea să spun! Ne uimește de fiecare dată, este WOW! Nu îmi mai doresc un copil. Vreau să fac acum tot ce mi-am propus pe plan muzical, să mă ocup foarte mult de cariera mea, de educația Anastasiei și să îi ofer ei tot timpul pe care îl am și de care ea are nevoie.

Un copil are nevoie de mult timp, pe lângă faptul că trebuie să te descurci tu ca părinte să îi oferi educația de care are nevoie.

Este important să ai timp să gândești fiecare lucru pe care îl faci pentru el. Lucrurile ar deveni mult mai complicate dacă aș mai avea un copil.”, a declarat Nicole Cherry, pentru Click!.

Iată și: Nicole Cherry și Larisa Udilă, imagine de colecție la botezul lui Milan! Cât de superbă e și Anastasia, fiica artistei

Artista ne-a spus și prin ce momente grele a trecut cu fiica sa, după primele sale luni de când a văzut lumina zilei.

„Prima parte a fost destul de grea, pentru că Anastasia a avut colici, însă am început acum să ne facem un program împreună pentru că timpul ei a devenit și programul meu și cred că ne descurcăm din ce în ce mai bine. Mergem pe un drum foarte bun.”, ne-a mai spus Nicole Cherry.

Vezi și: VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

Nicole Cherry: „Florin este un tată exemplu!”

Vedeta se simte foarte norocoasă că are un soț atât de grijuliu, dar și doi părinți cu care se înțelege de minune și care îi sunt alături în creșterea Anastasiei.

„Florin mă ajută foarte mult. De multe ori am spus că el este un tată exemplu, un tată pe care eu mi-l imaginam pentru copilul meu și pentru mine, deoarece este sprijinul și susținătorul meu cel mai mare. Florin gătește tot felul de rețete pe care le vede pe Instagram sau pe Tik-Tok și mă surprinde în felul acesta.

De obicei, suntem mereu plecați sau suntem cu Anastasia, nu avem timp, și de multe ori preferăm să comandăm ceva, pentru că este mult mai comod. Părinții mei sunt și ei prezenți în viața Anastasiei și sunt genul de bunici pe care cred că îi vrea orice copil să îi aibă.”, a mai spus, pentru Click!, Nicole Cherry.

Click! spune

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața a devenit cunoscută după ce a lansat piesa “Memories”, la vârsta de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net