Nicole Cherry, din nou mămică? „Anastasia mea face cât doi!”

#Exclusiv Click!

Nicole Cherry s-a grăbit cu maternitatea! La doar 23 de ani, solista a devenit mămică pentru prima oară, dar se descurcă de nota 10. Are acasă o fetiță superbă, iar soțul, Florin, îi e de mare ajutor. Deși fetița face cât doi „pentru că e foarte năzdrăvană”, Nicole își dorește și un băiețel în viitorul apropiat.

Nicole Cherry e o mămică de nota 10
Nicole Cherry e o mămică de nota 10

Nicole Cherry se descurcă de minune în postura de mămică. Fetița Anastasia este o bomboană de copil. Are 11 luni și a scos untul din Nicole, noroc că tânăra solistă are ajutoare de nădejde acasă. Soțul Florin, mai în vârstă cu opt ani decît ea, schimbă și el scutece, iar mama vedetei este pe post de bonă.

Micuța e în centrul atenției non-stop, iar, în perioada colicilor, Nicole a fost pe punctul să clacheze. Solista și-a revenit, însă, foarte repede după sarcină, a dat jos kilogramele și acum afișează pe la evenimentele mondene o siluetă trasă prin inel. Cântăreața poartă corsete cât se poate de decoltate și strânse pe trup, fiind o apariție de senzație.

Solista ne-a mărturisit că este posibil să devină mamă pentru a doua oară cât de curând, mai ales că își doreste foarte tare și un băiețel, că de fetițe s-a cam săturat.

Tu ai făcut copil foarte devreme, ești o mămică foarte tânără. Cum te descurci? Te-a schimbat maternitatea?

Anastasia crește foarte repede. Chiar mă minunez de cât de repede a trecut timpul. Este foarte receptivă, ambițioasă și chiar îmi seamănă mult. Eu, una, am devenit mai responsabilă, în această perioadă, știu mai bine să-mi organizez timpul, pentru că un copil trebuie să mănânce, să doarmă la ore fixe. Nu am bonă pentru fetiță. Mă ajută, însă, mama mea!

Mai vrei încă unul?

Să știi că Anastasia face cât doi, pentru că e foarte năzdrăvană. Mă gândesc că, în viitor, mi-aș mai dori un băiețel, dar în momentul de față, acum rapid, nu se va întâmpla acest lucru. Cel mai greu moment ca mămică a fost perioada colicilor.

„Am ajutor! Soțul schimbă scutece!”

Cum sunteți voi? Tu și soțul, ca și cuplu? Te apropie sau te îndepărtează un copil?

Depinde foarte mult cum gestionezi toată treaba cu copul atunci când el apare pe lume, cum îți împarți sarcinile. Schimbă scutece soțul? Da, și stă cu ea, e un ajutor foarte bun și un tată exemplar.

Cum te împarți între concerte și copil?

Am o perioadă foarte plină, am avut o vară plină. Nu am a vut timp nici să plec undeva. Concertele sunt, însă, o confirmare că avem succes și că oamenii ne doresc!

Cine e soțul lui Nicole? E mai în vârstă cu opt ani!

După mai multte relații eșuate, Nicole Cherry și-a găsit marea dragoste în persoana lui Florin Popa, un tânăr mai mare cu opt ani decât ea, alături de care și-a împlinit visul de a forma o familie.

Florian Popa este om de afaceri, deține un magazin GSM, iar tatăl cântăreței a fost cel care le-a făcut cunoștință celor doi amorezi. La acel moment, solista avea doar 16 ani.

În noiembrie anul trecut, vedeta a dat marea veste că este însărcinată și că avea o fetiță. Pe 19 mai, Nicole și Florin Popa au făcut cununia civilă, odată cu botezul micuței Anastasia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net