Nicole Cherry este fit! Cât de bine arată artista la 9 luni de la naștere!

Nicole Cherry e o mămică devotată și foarte fericită. La doar 23 de ani are o minunăție de fetiță de 9 luni, pe Anastasia, care i-a schimbat total viața și a devenit lumina ochilor ei. Artista și-a făcut apariția în forță la evenimentul Viva Influencers Party!

Nicole Cherry este fit! Cât de bine arată artista la 9 luni de la naștere!
Nicole Cherry este fit! Cât de bine arată artista la 9 luni de la naștere!

Îmbrăcată în negru și cu un machiaj verde, pentru a respecta dress code-ul “a touch of green”, Nicole Cherry și-a arătat noua siluetă! Arată mai bine ca înainte de naștere și se vede, radiază și se simte în formă chiar dacă are ceva nopți nedormite la activ iar concertele și evenimentele o țin în priză.

Citește și: Nicole Cherry se confruntă cu probleme în relație? ,,Discuții au fost și vor fi mereu...’’

Câte kilograme are Nicole Cherry?

"Sunt foarte bine, mulțumesc! Pot spune că am revenit la formele de dinainte de sarcină și chiar aș spune că sunt puțin mai slabă! Am avut o perioadă aglomerată, concerte, nopți nedormite... am ajuns la 46 de kilograme. Ma bucur că am o legătură frumoasă și cât se poate de strânsă cu fiica mea, Anastasia! Are deja un dințișor și ne așteptăm să înceapă să și meargă cât de curând pentru că este foarte ambițioasă. Nu știu când a trecut timpul dar ne apropiem deja de un anișor. Fiica mea are acum 9 luni și am petrecut mult timp împreună. Este frumos, îmi place la nebunie!”, ne-a declarat Nicole Cherry pentru Click!

Nu rata nici: Nicole Cherry și Larisa Udilă, imagine de colecție la botezul lui Milan! Cât de superbă e și Anastasia, fiica artistei

Nicole Cherry are o frumoasă relație cu tatăl copilului ei, Florin Popa, cu care s-a cununat civil pe data de 19 mai 2022, în aceeași zi cei doi optând să facă și botezul fiicei lor, micuța Anastasia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro      

image
image
image
image
image
image
banner oana roman doliu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net