O fundă și două vedete: Karmen și mireasa Nicole Cherry au purtat ținute super asemănătoare!

Ultima actualizare:

Nicole Cherry a avut joi, 19 mai, una dintre cele mai importante zile din viața sa: s-a căsătorit. Vedeta a schimbat mai multe rochii pe parcursul evenimentului și, surpriză, una dintre ele seamănă izbitor cu piesa vestimentară aleasă de Karmen pentru un concert susținut în aceeași zi!

Nicole Cherry și Karmen Simionescu au același gusturi vestimentare
Nicole Cherry și Karmen Simionescu au același gusturi vestimentare

Nicole Cherry a organizat o petrecere de pomină în locația de lux deținută de Gabi Bădălău în Bolintin Vale. Ieri, vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii sale și în cadrul aceleiași ceremonii a avut loc și botezul fiicei sale, Anastasia. Numai lume bună a fost prezentă la nunta momentului, iar numele care au lipsit de pe guest list-ul lui Nicole Cherry au bifat prezența la un alt eveniment monden.

Nicole Cherry a purtat o rochie similară cu cea a lui Carmen Simionescu
Nicole Cherry a purtat o rochie similară cu cea a lui Carmen Simionescu

În timp ce apropiații „Cireșicăi” îi celebrau pe miri și pe micuța proaspăt creștinată, în nordul Capitalei avea loc Bassam Concept Gala, eveniment organizat de hairstylist-ul vedetelor. Acolo, atmosfera a fost încinsă, printre alții, și de Karmen Simionescu- o clientă cu ștate vechi în saloanele lui „Mounir” de România.

Surpriză mare: Karmen Simionescu și Nicole Cherry, apariții similare, în același timp

Chiar dacă nu au fost prezente la același eveniment, în același loc, Nicole Cherry și Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, au purtat ținute foarte asemănătoare. Mireasa a optat pentru o rochie dreaptă, foarte simplă, dar care a fost accesorizată cu o fundă supradimensionată în zona taliei. Totodată, funda se continua cu o trenă și, spre dimineață, vedeta a renunțat la ea pentru a dansa liniștită.

Karmen Simionescu
Karmen Simionescu

La câțiva zeci de kilometri distanță, Karmen Simionescu purta o rochie tot albă, mai scurtă însă, dar nici ei nu i-a lipsit..funda! Tot supradimensionată, poziționată diferit, în dreptul umerilor, fiica lui Adrian Minune a apelat la același accesoriu ca frumoasa ei colegă de breaslă.

Karmen Simionescu a purtat o ținută extarvagantă la concert
Karmen Simionescu a purtat o ținută extarvagantă la concert

Nicole Cherry a avut parte de o nuntă ca în povești

Cântăreața a făcut botezul fiicei și s-a cununat cu Florin, tatăl copilului său, în aceeași zi. Petrecerea a fost spectaculoase, iar atmosfera a fost întreținută de Andra, care a reușit să o facă pe mireasă să plângă.

Carmen Chindriș nu avea cum să lipsească de la eveniment, căci Nicole s-a declarat o mare facă a Tarafului Rutenilor în repetate rânduri, iar Damian Drăghici a făcut show până dimineață. Evenimentul a fost atent planificat de vedetă, care s-a declarat extrem de stresată în ultima perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net