Nicole Cherry și Larisa Udilă, imagine de colecție la botezul lui Milan! Cât de superbă e și Anastasia, fiica artistei

Ultima actualizare:

Nicole Cherry a publicat primele fotografii de la botezul băiețelului Larisei Udilă, iar ipostazele sunt pline de magie. Milan, copilul fostei concurente de la „Bravo, ai stil” și a lui Alexandru Ogică, a avut parte de o ceremonie fastuoasă. La eveniment a fost prezentă și Anastasia, fiica lui Nicole Cherry.

Artista a fost nașă la botezul lui Milan. Foto: colaj Instagram/Nicole Cherry
Artista a fost nașă la botezul lui Milan. Foto: colaj Instagram/Nicole Cherry

Cântăreței Nicole Cherry îi stă superb și în rol de nașă. Devenită mămică la doar 22 ani, îndrăgita solistă și-a luat în primire noul rol și s-a afișat superb la botezul lui Milan, băiețelul Larisei Udilă.

Citește și: Ce mireasă frumoasă a fost Nicole Cherry

Momentul a fost unul memorabil, iar fotografiile transmit mai multă emoție decât o mie de cuvinte. Într-una dintre imagini, fost concurentă de la „Bravo, ai stil” ține în brațe copilul lui Nicole Cherry, în timp ce cântăreața are grijă de Milan, băiețelul Larisei. Copiii sunt adorabili, mamele sunt superbe, iar momentul e unul de colecție.

„Îți dorim din suflet o viață fericită alături de cei dragi, fie ca bunul Dumnezeu să-ți arate calea cea mai bună, să fii sănatos și mereu zambitor!”, a scris Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.

Vezi și: Cele mai emoționante imagini cu Nicole Cherry în ziua nunții 

Imagini superbe cu Nicole Cherry și Larisa Udilă, la botezul lui Milan

Larisei Udilă și Alexandru Ogică au ales ca Milan să fie botezat chiar în ziua în care a împlinit un an de zile. Nașii au fost aleși Nicole Cherry și soțul ei, Florin.

Nu rata nici: VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

Simpatica artistă și partenerul ei de viață au devenit părinții unei fetițe superbe în toamna precedentă, alegând să o boteze pe Anastasia chiar în ziua nunții lor. Despre evenimentul respectiv, Click! ți-a oferit mai multe detalii AICI.     

Nicole Cherry, superbă la botezul lui Milan, fiul Larisei Udilă

Dacă pe timp de zi, la biserică, Nicole Cherry a purtat o rochie lungă, de culoare bleu, vedeta a avut o ținută mult mai provocatoare pe timp de seară. La petrecerea de după, artista a optat pentru o rochie de culoare neagră. Ținuta de seară a fost mulată, lungă și crăpată pe picior. 

Vezi și: Petrecere mare în familia Larisei Udilă! Fiul ei a împlinit un an și îl botează azi. Nașa, o mega-vedetă din România

Larisa Udilă, mesaj emoționant în ziua botezului

„Cine spunea că un copil îți aduce lumina în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viață oamenilor, până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinită, ai apărut… totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezumă la tine.

Vezi și:Gabi Bădălău, „nașul” petrecerilor din București! Și ei s-au căsătorit la el în „Imperiu”

Scriu degeaba acest text pentru că, oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale. Aș muri pentru ține oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sanatatos și să te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajută să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc”, a scris Larisa Udilă despre ziua fiului său, pe rețelele de socializare  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net