Larisa Udilă a făcut accident în vacanța din Turcia: "A intrat cu viteză"

14 ianuarie 2022

Vacanța în Turcia a început prost pentru Larisa Udilă (24 de ani), fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" (Kanal D). Bruneta a povestit pe Instagram întreaga aventură pe care a trăit-o cu soțul ei, în drum spre Istanbul.

article img
Larisa Udilă. Foto: Instagram

Larisa Udilă este în afara oricărui pericol, accidentul nu s-a soldat cu victime, dar situația rămâne neplăcută, mai ales pentru că se afla în drum spre vacanță, într-o țară în care nu a reușit să se înțeleagă cu nimeni în limba engleză.

"Tot ce ne puteam dori. Am făcut accident. Tot ce ne lipsea. Suntem ok, dar mi se pare horror că turcii nu vorbesc o boabă de engleză. Trei echipaje de poliție degeaba".

Larisa Udilă: "Am sărit cu capul de plafon"

Evenimentul nefericit s-a petrecut vineri, 14 ianuarie, iar Larisa Udilă a publicat poze pe Instastory, pentru a-și ține la curent cei peste 400.000 de admiratori care o urmăresc. 

"Haideți că eu v-am spus că anul acesta o să înceapă ciudat, sper să nu se și termine ciudat. A fost un accident destul de micuț, dar vă dați seama că a fost neplăcut pentru noi ca, într-o țară străină, să nu ne înțelegem, nimeni nu vorbea o boabă de nimic... engleză, franceză, germană. A fost horror. A intrat în spatele nostru și am sărit cu capul de plafon. A intrat cu viteză, dar bine că nu am pățit nimic", a povestit Larisa Udilă, pe Instastory.

Modelul a recunoscut că nu se află pentru prima oară la Istanbul, că Turcia este una dintre țările ei preferate, dar că această vacanță nu a început deloc cu dreptul pentru ea. Le-a promis fanilor că va filma fiecare zonă turistică și va face recenzii sincere. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img

Cine e Larisa Udilă

Larisa Udilă s-a remarcat în primul sezon al concursului de modă "Bravo, ai stil!", de la Kanal D. A fost concurentă alături de Silvia Popescu, reporterița Andreea Străvoiu și prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu, toate trei reușind să rămână în lumina reflectoarelor. Larisa Udilă este model și influencer, fiind urmărită de peste 430.000 de oameni pe Instagram. Este căsătorită cu Alexandru Ogică și au împreună un băiețel, care a venit pe lume în august anul trecut. Larisa Udilă are 24 de ani, fiind născută pe 30 aprilie 1997, în București.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img