Cristina Mihaela, de la «Bravo, ai stil!», naşă de botez de trei ori

Ultima actualizare:

    Cristina Mihaela Dorobanţu este naşă de meserieFoto: arhivă personală
Cristina Mihaela Dorobanţu este naşă de meserieFoto: arhivă personală

Cristina Mihaela Dorobanțu are în familie o adevărată tradiție de a cununa religios cupluri sau de a boteza copii. La 27 de ani, frumoasa prezentatoare de la Kanal D are şi ea deja trei fini pe nume Andrei, Maria și Mihai, iar părinții ei au nu mai puțin de 17 perechi de fini.

Cristina știe că botezul unui copil este un ritual foarte important şi că bucuria de a fi nașă nu se rezumă doar la momentul de la biserică. Să fii părinte spiritual trebuie să îi ofere celui mic îndrumare toată viața și să îi fie alături, iar şatena este pregătită să facă acest lucru. 

Cei trei copii pe care Cristina i-a botezat locuiesc în județul Giurgiu, unde stă și bunica vedetei. Andrei are 6 ani și stie că, fiind fratele mai mare, trebuie să aibă grijă de Maria, care este doar cu un an mai mică, și de Mihai, care are 3 ani. Toți trei o așteaptă cu nerăbdare pe Cristina și o sună în fiecare săptămână ca să îi povestească prin ce peripeții mai trec.


    Cristina adoră să se joace cu cei trei fini ai eiFoto: arhivă personală
Cristina adoră să se joace cu cei trei fini ai eiFoto: arhivă personală

“Andrei, Maria și Mihai sunt finii mei. Pe toti trei i-am botezat eu. Părinții mei au 17 perechi de fini. Cei trei fini locuiesc în Giurgiu, acolo unde stă bunica mea. Îi vizitez cât de des pot și îi surprind mereu cu dulciuri și jucării. Zilele trecute am fost la ei și mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă. Mi-au pregătit scrisori și fiecare m-a desenat așa cum mă vede... Sunt, în viziunea lor, o prințesă cu inimă de aur, dar și un fluturaș. Mă iubesc mult, iar eu îi iubesc și mai mult. Îmi spun mereu că sunt foarte mândri când mă văd miercurea la televizor. Își cheamă toți prietenii și se uită împreună la rubrica mea,«Secrete între fete». Mi se umple sufletul de bucurie de fiecare dată când îi vizitez”, a povestit fosta finalistă de la "Bravo, ai stil!".

Cristina Mihaela Dorobanțu realizează în prezent “Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net