Petrecere mare în familia Larisei Udilă! Fiul ei a împlinit un an și îl botează azi. Nașa, o mega-vedetă din România

Larisa Udilă și-a împlinit în urmă cu fix un an cel mai mare vis- acela de a deveni mamă. Încă de când Milan a apărut în viața ei și a partenerului Alexandru Ogică, vedeta se consideră o femeie cu adevărat fericită și împlinită. Așa mamă, așa fiu, putem spune, având în vedere că amândoi sunt obișnuiți cu petrecerile fastuoase.

De ce spunem asta? Ei bine, Larisa Udilă a hotărât să îi serbeze ziua fiului într-un mod inedit. Nu la turtă, așa cum e obiceiul, ci la botez, căci Milan urmează să fie creștinat astăzi. Dar, să o luăm cu începutul. Sărbătoarea din familia lor a început încă de la miezul nopții, când întreaga familie s-a adunat la reședința celor trei pentru a-i cânta „La mulți ani!” lui Milan, care a și suflat în primul său tort.

Vezi și: Gabi Bădălău, „nașul” petrecerilor din București! Și ei s-au căsătorit la el în „Imperiu”

Bine, impropriu spus că a suflat, dat fiind faptul că s-a speriat, după cum a povestit chiar mama lui. Prima lui aniversare va fi marcată într-un mod cu totul special, dat fiind faptul că urmează să fie creștinat, iar părinții au dezvăluit inclusiv cine vor fi nașii de botez- două nume la care nu ne-am fi așteptat.

Nu rata nici: VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

Larisa Udilă își botează băiatul. Cine sunt nașii?

Se pare că Milan va intra în rândul creștinilor avându-i alături pe Nicole Cherry și soțul ei, Florin, care la rândul lor au devenit părinții unei fetițe superbe în urmă cu puțin timp, alegând să o boteze chiar în ziua nunții lor. Mai multe detalii despre evenimentul respectiv, AICI. Astfel, familia Larisei Udilă, alături de nași, vor merge întâi la biserică, ca mai apoi să petreacă până în zori, așa cum ne-au obișnuit, într-o locație incredibilă.

Larisa Udilă și Nicole Cherry se află la machiaj, chiar în aceste momente, de look-ul fericitei mămici ocupându-se nimeni alta decât Ema Uta, despre care poți afla mai multe AICI. Mai mult, bruneta a anunțat că va schimba trei ținute, semn că s-a pregătit luni bune pentru petrecerea de botez a fiului său, Milan, care sărbătorește astăzi primu său an de viață.

„Cine spunea că un copil îți aduce lumina în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viață oamenilor, până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinită, ai apărut… totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezumă la tine.

Scriu degeaba acest text pentru că, oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale. Aș muri pentru ține oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sanatatos și să te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajută să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc”, a scris Larisa Udilă despre ziua fiului său, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net