Au făcut parada modei la munte! Cât costă salopetele cu care vedetele au făcut senzație pe pârtie

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică și fiica ei au purtat costume de schi cumpărate din străinătate
Andreea Bănică și fiica ei au purtat costume de schi cumpărate din străinătate

Dacă nu ştiaţi ce este la modă iarna aceasta, iată că vedetele dau tonul şi pe pârtie şi vă puteţi inspira din ţinutele lor. Andreea Mantea, Andreea Bănică, Roxana Vancea, Anca Ciota, iubita lui Dani Oţil - Gabriela Prisăcariu şi două influenceriţe de top de la noi, Larisa Udilă şi Ella Georgescu, au făcut furori în cele mai elegante salopete de schi. Am aflat de unde le-au cumpărat şi cât costă! 

Iarna şi-a intrat în drepturi, iar zilele trecute a nins atât de mult încât weekendul trecut, Poiana Braşov a fost plină de turişti. În aceeaşi staţiune au preferat să se relaxeze şi să practice sporturile îndrăgite şi câteva vedete de la noi. Şi nu oricum, ci îmbrăcate în ţinute elegante de sport, moderne, ca după revistele de modă!

Andreea Mantea a ales o salopetă neagră din neopren, cu glugă accesorizată cu blăniţă, dar şi căciulă şi cizme speciale de zăpadă. La fel şi Roxana Vancea, şi machieuza vedetelor, Ella Georgescu, care au ales acelaşi model de salopetă ca al prezentatoarei de la Kanal D, de la brandul Bogas, şi care poate fi cumpărat la un preţ de 700 de lei, redus de la 1.200 de lei.

Iubita lui Dani Oţil, Gabriela Prisăcariu, a preferat o salopetă din fâş, de culoare neagră, în valoare de 400 de lei, tot de la aceeaşi firmă, şi a pozat ca un adevărat manechin pe un drum de munte troienit de zăpadă. Cu siguranţă gerul nu s-a simţit prea tare, datorită ţinutei groase.

Adda şi fiul ei s-au bucurat de zăpadă
Adda şi fiul ei s-au bucurat de zăpadă

«Geaca mi-am luat-o din Canada când am fost în turneu»

Nici Larisa Udilă, influencer de top şi fosta concurentă "Bravo, ai Stil", de la Kanal D, nu s-a plâns de frig, pentru că salopeta albă cu blăniţă neagră şi centură în talie a fost la fel de groasă şi s-a putut da cu placa în voie, deşi termometrul arăta cea mai joasă temperatură. Modelul brunetei figurează pe site-ul menţionat mai sus, cu preţul redus, de 500 de lei.

Andreea Bănică a plecat cu tot familionul la munte: cei doi copii şi soţul Lucian Mitrea. Nu a stat pe margine să supravegheze ori să se bucure de un ceai fierbinte, ci chiar s-a bucurat de pârtie! A schiat alături de fiica ei, Sophia, şi s-au echipat cum trebuie. Ca adevăraţii schiori! Artista a ales un costum de schi cu greacă şi pantaloni din material gros, impermeabil. Fanilor ei le-a plăcut atât de mult ţinuta încât au întrebat-o unde o pot găsi şi ei."Pantalonii îi am de şapte ani, iar geaca am luat-o din Canada când am fost într-un turneu", le-a răspuns blondina.

Prezentatoarea rubricii Meteo, de la Kanal D, Anca Ciota, a ştiut dinainte ce ger va înfrunta pe pârtie aşa că şi-a pus în bagaj o salopetă din material gros cumpărată de pe site-ul celebrei firme Asos, la preţul de 500 de lei. A accesorizat ţinuta cu o haină din material gros, cizme la fel de groase şi antiderapante, dar şi ochelari de soare speciali pentru pârtie marca Nerv, care au un preţ de aproximativ 400 de lei.  

Adda şi-a amintit de copilărie, la săniuş  

Adda (28 ani), pe numele real Ada Alexandra Moldovan, este foarte activă pe conturile sociale.

Aşa arăta artista acum 20 de ani
Aşa arăta artista acum 20 de ani

Cântăreața a publicat mai multe imagini cu ea și cu soțul ei, Cătălin Rizea (33 ani), dar și cu fiul lor, Alexandru (4 ani) la zăpadă. Cei doi soți se bucură de zilele de iarnă cu zăpadă și și-au dat fiul cu sania și s-au bulgărit ca în copilărie. La aproape 29 de ani, pe care îi va împlini în martie, Adda este o femeie împlinită, cu o viață de familie frumoasă și o carieră de succes.


    Aşa arăta artista acum 20 de ani
Aşa arăta artista acum 20 de ani

Artista a ținut să publice și o imagine cu ea din copilărie, pe vremea când încă nici nu visa că va ajunge atât de cunoscută. Ieri, cântăreața și-a sărbătorit mama, care a împlinit 50 de ani. ”La mulți ani, mama! Te iubesc”, a fost mesajul artistei pentru mama sa, care arată foarte bine pentru vârsta pe care o are. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net