VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

Nicole Cherry și artistul J. Balvin au oferit o mare supriză fanilor, când au apărut pe internet într-o ipostază foarte provocatoare, în timp ce interpretau o piesă extrem de în vogă pe TikTok. Cei doi artiști au avut o chimie explozivă, mai ales că au stârnit imaginația fanilor pozând în rolul de cuplu.

image
IDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok!

Nicole Cherry a devenit mămică la sfârșitul anului trecut, însă este într-o formă de zile mari și a poposit desigur și la festivalul Untold 2022, unde asistat la concertul artistului de origine sud-americană, J.Balvin. Nicole a fost deosebit de încântată să îl întâlnească pe unul dintre cântăreții ei preferați și, desigur, a apucat să petreacă și câteva momente memorabile în backstage, alături de acesta. 

J. Balvin și Nicole Cherry s-au înțeles atât de bine, încât au făcut și un clip pentru TikTok, spre deliciul fanilor, care i-au putut vedea pe cei doi într-o ipostază unică. Nicole Cherry și J. Balvin au jucat rolul unui...cuplu, artiștii interpretând un duet foarte popular, la acest moment, pe TikTok. 

Nicole și J. Balvin pot fi văzuți dansând și distrându-se de minune unul în compania celuilalt, iar din moment ce chimia dintre ei este atât de bună, fanii se întreabă dacă vor avea parte și de o colaborare reală, pe o piesă. 

Nicole Cherry, dans senzual la Untold 2022

Nicole Cherry s-a bucurat la maxim nu numai de show-ul plin de dinamism al lui J. Balvin, ci și de atmosfera superbă pe care o făcea publicul de la festivalul Untold 2022. Nicole a fost de-a dreptul fascinată de aceste momente unice și a împărtășit cu fanii ei clipele trăite, prin intermediul unui filmuleț, în care o putem vedea pe artistă cum își unduiește senzual șoldurile pe melodiile lui Balvin. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg