VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

Ultima actualizare:

Nicole Cherry și artistul J. Balvin au oferit o mare supriză fanilor, când au apărut pe internet într-o ipostază foarte provocatoare, în timp ce interpretau o piesă extrem de în vogă pe TikTok. Cei doi artiști au avut o chimie explozivă, mai ales că au stârnit imaginația fanilor pozând în rolul de cuplu.

IDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok!
IDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok!

Nicole Cherry a devenit mămică la sfârșitul anului trecut, însă este într-o formă de zile mari și a poposit desigur și la festivalul Untold 2022, unde asistat la concertul artistului de origine sud-americană, J.Balvin. Nicole a fost deosebit de încântată să îl întâlnească pe unul dintre cântăreții ei preferați și, desigur, a apucat să petreacă și câteva momente memorabile în backstage, alături de acesta. 

J. Balvin și Nicole Cherry s-au înțeles atât de bine, încât au făcut și un clip pentru TikTok, spre deliciul fanilor, care i-au putut vedea pe cei doi într-o ipostază unică. Nicole Cherry și J. Balvin au jucat rolul unui...cuplu, artiștii interpretând un duet foarte popular, la acest moment, pe TikTok. 

Nicole și J. Balvin pot fi văzuți dansând și distrându-se de minune unul în compania celuilalt, iar din moment ce chimia dintre ei este atât de bună, fanii se întreabă dacă vor avea parte și de o colaborare reală, pe o piesă. 

Nicole Cherry, dans senzual la Untold 2022

Nicole Cherry s-a bucurat la maxim nu numai de show-ul plin de dinamism al lui J. Balvin, ci și de atmosfera superbă pe care o făcea publicul de la festivalul Untold 2022. Nicole a fost de-a dreptul fascinată de aceste momente unice și a împărtășit cu fanii ei clipele trăite, prin intermediul unui filmuleț, în care o putem vedea pe artistă cum își unduiește senzual șoldurile pe melodiile lui Balvin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net