Nicole Cherry se confruntă cu probleme în relație? ,,Discuții au fost și vor fi mereu...’’

Ultima actualizare:

Cunoscuta cântăreață Nicole Cherry trăiește de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu soțul său, Florin Popa. Însă, se pare că relația dintre cei doi nu este mereu una bună.

Nicole Cherry se confruntă cu probleme în cuplu?
Nicole Cherry se confruntă cu probleme în cuplu?

Nicole Cherry este împlinită atât pe plan profesional, având o carieră de succes, cât și pe plan personal, asta pentru că se poate mândri cu o familie superbă.

Vezi și: Cele mai emoționante imagini cu Nicole Cherry în ziua nunții 

Are alături de ea un bărbat care o iubește necondiționat, Florin, și o fetiță care reprezintă rodul iubirii dintre cei doi, Anastasia.

Cântăreața a declarat că relația cu Florin nu este mereu atât de roz pe cât pare, mai apar neînțelegeri, însă știu să gestioneze situația și să trateze totul cu calm.

Nicole Cherry și soțul ei știu să gestioneze certurile. „Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele”

,,Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult.

Citește și: Nicole Cherry și Larisa Udilă, imagine de colecție la botezul lui Milan! Cât de superbă e și Anastasia, fiica artistei

Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred’’, a declarat Nicole pentru viva.ro.

Cum s-a schimbat relația de cuplu de când au devenit părinți

Apariția unui copil face ca de multe ori relația părinților să se răcească și să uite de timpul petrecut în doi. În cazul lui Nicole Cherry și a lui Florin Popa, venirea pe lume a micuței Anastasia nu a făcut decât să îi apropie.

Nu rata nici: VIDEO Nicole Cherry și J. Balvin, duet HOT pe TikTok! În ce ipostaze provocatoare s-au filmat

,,Avem timp pentru noi, mai ales că Florin mă și însoțește la concerte. Este implicat și mă ajută cu tot ceea ce poate în cariera mea profesională. Deci momente sunt și pentru noi, iar Anastasia a făcut ca legătura dintre noi să fie și mai strânsă’’, a mai spus Nicole Cherry.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net