Pavel Bartoș, mesaj pentru criticii filmului Teambuilding: „Se va cerne cine are valoare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Filmul „Teambuilding”, produs de BRomania și Micutzu, a provocat isterie nu doar în cinematografe, dar, mai ales, în mediul on-line. Sunt mii de păreri pro și contra, iar spiritele  s-au încins la maxim pe marginea controversatei pelicule. Pavel Bartoș lansează și el, pe 3 februarie, „Ramon”, un film comercial la concurență cu „Teambuilding”.

Pavel Bartoș, mesaj pentru criticii filmului Teambuilding
Pavel Bartoș, mesaj pentru criticii filmului Teambuilding

E invazie de producții românești comerciale în cinematografele din România! De departe, însă, filmul "Teambuilding" a reușit să împartă cinefilii în două tabere. Unuii sunt pro, dar din ce în ce mai mulți sunt contra producției lui Micutzu și BRomania.

În toiul dezbaterilor aprinse, aproape săptămânal, la acest început de an, se lansează noi producții, care speră să egaleze succesul de casă al „Teambuiding”-ului. „Romina VTM”, film produs de Selly și Bogdan de la Ploiești, e gata să bată până și „Teambuilding”, la capitolul încasări.

Pavel Bartoș și regizorul lui „Miami Bici”, spaniolul Jesus del Cerro, lansează și ei, pe 3 februarie, în sălile de cinema „Ramon”, o altă comedie, de data aceasta romantică.

Pavel Bartoș nu este deloc invidios pe succesul confraților săi BRomania și Micutzu, ba chiar le-a transmis un mesaj, la lansarea pentru vip-uri a filmului său, unde este actor și producător.

Au fost și critici la adresa Teambuilding așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc!

Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum. Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar, e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu.

E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Click!

Micutzu si CTP, colaj Click

CTP a făcut praf Teambuiding: „Simțeam că mă retardez”

Printre multele voci sonore care au criticat "Teambuiding" a ieșit în evidență de departe Cristian Tudor Popescu. Acesta a avut poate cea mai dură poziție față de filmul produs de Micutzu și de BRomania.

Până la jumătate, acasă, pe computer, (n.r. cât a văzut din film) și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre <<Teambuilding>>, cred că primatele ar începe să mă scuipe.

N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”, a comentat, acid, jurnalistul la adresa filmului.

Replica lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, nu a întâziat să apară.

Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film.

Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii. Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat”, a declarat Micutzu, în emisiunea lui Cătălin Ștriblea de la Europa FM, „România în Direct”.

„Teambuilding“, filmul produs și realizat de către echipa lui Matei Dima, cunoscut drept BRomania, este un record de box office. Peste un milion de români au văzut pelicula de la lansare și până în prezent. Pelicula, conduce și în topurile de pe platforma Netflix.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net