Bogdan de la Ploiești, cel mai așteptat interviu! Renunță la muzică pentru actorie? „Să îi șocăm pe toți”

Bogdan de la Ploiești știe cum să-și impresioneze fanii. După hiturile lansate care au rămas săptămâni întregi în trending, pe locul 1 pe Youtube, tânărul a dat lovitura și în actorie! Nu, nu s-a reprofilat, dar de ce să nu meargă cu ambele, în paralel, dacă tot îi aduc atâta satisfacție? S-a împrietenit cu Nicole Cherry și au făcut, alături de alte nume mari din industria muzicală, un film care a ajuns rapid la inimile tinerilor.

Bogdan de la Ploiești a acordat, pentru Click!, cel mai așteptat interviu. Artistul ne-a mărturisit totul despre producția-fenomen „Romina, VTM”, care a făcut furori în cinematografele din întreaga Românie. Iar dacă nu l-ați cunoscut pe Bogdan până acum, noi vă oferim cele mai proaspete și neașteptate informații despre el, într-un super-interviu! 

Bogdan de la Ploiești, cel mai sincer interviu

Click!: Bogdan, în primul rând, te rog sa ne spui care este numele tău de familie?

Bogdan DLP: Aldea Bogdan Marian și am 27 de ani.

Click!: Rolul din „Romina, VTM”, a fost primul tău rol într-un film?

Bogdan DLP: Da, primul rol în film.

Click!: Și cum a fost?

Bogdan DLP: A fost o experiență de neuitat. Cred că ne-am simțit foarte bine, cu toții, ca în familie. Într-adevăr, a fost de muncă, mai ales că eu, în perioada aceea, am avut și cântări. Dar am îmbinat utilul cu plăcutul și sper, din suflet, să fiu pe placul oamenilor și pe partea asta, a actoriei.

Click!: Cred că ești, deja, pe placul oamenilor. Îți dorești să continui cu actoria?

Bogdan DLP: Mai avem, deja, două filme, în care suntem. „Romina, VTM!” a fost cu noroc pentru mine și ce pot să spun decât că de-abia aștept să îi surprind pe oameni, pentru că am luat proiecte numai unul și unul.

Citește și - Nicole Cherry a lăsat fițele acasă! Ce ținută banală a purtat la concertul de aseară

Click!: Casa de discuri cu care ai semnat vrea să te reinventeze, cumva? Pentru că ți-ai schimbat numele în Bogdan DLP.

Bogdan DLP: Cred că, deja, am fost reinventat. Avem un nou concept. Era ok și vechiul Bogdan, doar că vrem să acaparăm cât mai mulți oameni, toate categoriile de oameni și să fim pe placul tuturor. Să ne facem apariția și să îi șocăm pe toți pe unde mergem, nu numai cu muzica, cât și cu imaginea și cu videoclipuri diferite ș.a.m.d.

„Nu știu dacă aș putea să las muzica pentru actorie”

Click!: Ți-ai dorit vreodată să devii actor?

Bogdan DLP: Nu știu daca aș putea să las muzica pentru actorie, pentru că ce se întâmplă în muzică, pentru mine este unic, este ceea ce mi-am dorit. Și, acolo, pot să spun că este chiar mâna lui Dumnezeu. Dar și în actorie sunt foarte multe lucruri frumoase și noi, pentru mine, cu care pot să spun că mă mândresc. De ce? Pentru că am învățat foarte multe lucruri noi de la oameni minunați, de la oameni cu experiență și cred că m-am schimbat puțin în ultima perioadă.

Click!: Cum a fost să joci cu Nicole Cherry și cu Rareș?

Bogdan DLP: Cred că acest combo o să se vadă pe marile ecrane și cred că o să îi șocheze puțin pe oameni, pentru că am îmbinat și stiluri muzicale și stiluri diferite de viață. Dar noi ne înțelegem foarte bine și am rămas foarte buni prieteni. Asta mă bucură foarte mult.

Click!: Ce planuri ai pentru 2023, în afară de cele două proiecte de film?

Bogdan DLP: 2023 trebuie să fie tot al meu! Dacă 2022 a fost al meu, vreau să fie și 2023. Pot să spun că am pregătit o colaborare cu un artist internațional, să "șocăm" România, pe partea de muzică. Și, așa cum am spus, mai am două filme în care am jucat. Am terminat filmările. Cred că oamenilor le va plăcea.

Click!: : Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?

Bogdan DLP: Ambițios, orgolios și foarte serios.

image

Click!: Ce spun părinții tai despre evoluția asta a ta?

Bogdan DLP: Ei se mândresc cu mine.

Click!: Mai ai frați?

Bogdan DLP: O soră.

Click!: Cântă?

Bogdan DLP: Nu cântă. Nu a cântat nimeni în familie. Nu mă trag din familie de lăutari. Mi-a fost foarte greu. Am renunțat la fotbal în urmă cu foarte mulți ani și tot acest traseu a fost foarte, foarte greu, pentru că n-am avut pe nimeni să mă susțină, să mă ajute. Și am reușit singur.

„Nu am aplecat urechea la ce se zvonește”

Click!: Te oprește lumea pe stradă să facă poze?

Bogdan DLP: Toată lumea.

Click!: Dar există cineva care să spună că nu îi place ce cânți?

Bogdan DLP: Normal, sunt și astfel de oameni. Când numărul fanilor crește - la mine a crescut de ordinul milioanelor!- crește și numărul haterilor, așa cum îi numim noi. Pentru noi e o bucurie, pentru că eu, niciodată, nu am aplecat urechea la ce se zvonește sau ce se spune rău despre mine. Pentru că eu îmi urmăresc cu foarte mare atenție obiectivele și știu ce am de făcut. Și vreau să îi mulțumesc pe cei ce mă iubesc și pe cei ce mă apreciază. Nu pot să aplec urechea la oamenii răi.

Click!: Ești un băiat modest...

Bogdan DLP: Mulțumesc. Am rămas modest și asta mă caracterizează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net