Nicole Cherry a lăsat fițele acasă! Ce ținută banală a purtat la concertul de aseară

Nicole Cherry se numără printre cele mai sexy mămici din showbiz. Cât e vara de lungă, artista impresionează pe toată lumea cu ținutele ei, care mai de care mai spectaculoase. Acu, însă, frigul își spune cuvântul!

Aseară, Nicole Cherry a avut de susținut un concert în Buzău, chiar de ziua ei de nume. Dacă în alte dăți alegea să poarte pe scenă rochii, fuste sau topuri decupate și decoltate, de această dată, Nicolae a dat fițele pe comoditate și, cel mai important, căldură.

Cum s-a îmbrăcat Nicole Cherry, la concert

Conștientă fiind că frigul îi poate da mari bătăi de cap și se poate alege cu o răceală de toată frumusețea, Nicole Cherry a pus piciorul în prag și și-a ales o ținută banală, dar suficient de groasă încât să-i țină de cald. 

Mai exact, artista a purtat o pereche de pantaloni largi, comozi, care să-i permită să se miște în voie, o bluză la fel de groasă, specială pentru vremea de afară, o geacă de iarnă, o pereche de bocanci și chiar și o căciulă neagră, pesemne că i-a păsat mai mult de comoditatea ei și a interesat-o să-i fie cald, în loc să fie sexy.

Citește și - Nicole Cherry, din nou mămică? „Anastasia mea face cât doi!”

Chiar și așa, Nicole Cherry a bucurat toți fanii săi din Buzău. În cadrul concertului, artista a făcut o super-atmosferă și toată lumea s-a distrat pe cinste. 

Face parte din cele mai sexy mămici din România

Vedetele noastre se recuperează rapid după sarcinile pe care le au, mai ales că le cere acest lucru și cariera. E nevoie ca ele să fie sexy, suple, trebuie să fie atrăgătoare și pregătite să-și reia rapid activitatea.

Cel puțin, asta cred ele, însă noi suntem de părere că orice femeie este frumoasă și sexy, chiar și după o naștere sau două sau trei, chiar și cu ceva kilograme în plus. 

Nicole Cherry a avut noroc și după ce a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, anul trecut, artista s-a recuperat rapid. Mai mult, pare că nu doar în postura de cântăreață îi stă bine, ci și în cea de model. 

Nicole lansează numeroase modele de rochii în cadrul brandului său personal, iar pe multe dintre acestea le poartă chiar ea. Pentru că și-a pus și o pereche de silicoane acum câțiva ani, toate ținutele îi vin ca turnate. Arată bine, este tânără și nu are de ce să se plângă!

Soțul ei este mai mare cu 8 ani

Într-o lume a prejudecăților, Nicole Cherry a dărâmat toate barierele. Se spune că iubirea nu are vârstă și se pare că atât ea, cât și soțul ei, Florin, sunt de aceeași părere. 

Florin Popa este cu 8 ani mai în vârstă decât artista, dar se pare că acest lucru nu a fost o problemă pentru cei doi. 

 „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele", a spus Nicole, despre Florin Popa, acum ceva timp. 

Cei doi s-au căsătorit civil și au împreună o fetiță, pe micuța Anastasia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net