Bogdan de la Ploiești a făcut show total în aeroport, la Milano! Au răsunat manelele de s-a crucit lumea!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Li s-a dus buhul maneliștilor români și la Milano! Vestitul cântăreț Bogdan de la Ploiești, supranumit Maluma de România, face show pe oriunde se duce. Ultima dată, chiar zilele trecute, celebrul manelist s-a dezlănțuit chiar pe aeroportul din Milano. Acompaniat de un alt lăutar la pian, artistul s-a pus pe cântat manele cu foc, chiar la terminalul de unde românii se îmbarcă pentru cursa de România, de pe aeroportul din Milano.

Bogdan de la Ploiești a făcut show pe aeroportul din Milano Sursa: Instagram
Bogdan de la Ploiești a făcut show pe aeroportul din Milano Sursa: Instagram

Bogdan de la Ploiești este unul dintre maneliştii momentului din România. E cerut, mai nou, și în afară, așa că a ajuns să aibă cântări și pe la Milano.

Zilele trecute, l-a apucat talentul chiar pe aeroportul din Milano, în timp ce aștepta împreună cu lăutarii săi o cursă să se întoarcă acasă.

Fericit probabil că a ajuns în patria modei, manelistul s-a apucat să cânte live o manea de toată frumusețea, acompaniat la pian de un lăutar din formația lui. Lumea se uita la ei ca la urs, iar românii care așteptau avionul au scos telefoanele și au început să-l filmeze pe manelist! A fost show mare, iar cei prezenți la fața locului au dezvăluit că manelistul nu s-a oprit din cântat nici în avion.

Bogdan de la Ploieşti, pe numele său adevărat Bogdan Marian Aldea, are doar 26 de ani şi un succes nesperat de mare printre maneliștii momentului de la noi. Cântărețul susține că nu este de entie romă, dar îi place foarte mult să cânte manele.

Bogdan de la Ploiești, sau „Maluma de România”, tarif astronomic! Cere 5.000 de euro pe show!

Până în prezent, Bogdan a bifat colaborări cu manelișiti de top, mega-cunoscuţi, printre care chiar şi cu mentorul său, celebrul Florin Salam. Umblă vorba că tariful acestuia de ridică la 5.000 de euro, pentru daor două ore de concert!

Înainte de a se apuca de muzică, Bogdan de la Ploieşti a jucat fotbal de performanță, la juniori.

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară.

M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie.”, a dezvăluit manelistul, la emisiunea „Acces Direct”.

„Maluma de România”, așa cum se autointitulează Bogdan de la Ploiești, a devenit cunoscut în urmă cu doar doi ani, după colaborarea cu Theo Rose, care l-a propulsat, practic, în lumea muzicii. Melodia celor doi s-a bucurat de un succes enorm, având peste 100 de milioane de vizualizări. Mulți au speculat atunci că cei doi ar fi avut o relație, însă nu a fost așa.

Tot în urmă cu doi ani, cântărețul a participat și la emisiunea „Puterea Dragostei”. Acum, la 26 de ani, Bogdan de la Ploiești duce o viață de baștan. Are deja o vilă de lux, dar și portofelul doldora cu teancuri de bani. Cântărețul și-a făcut, recent, și operație de rinoplastie, fiind foarte atent cu imaginea sa publică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net