Cel mai bun film din istoria Netflix. Acțiunea peliculei îți va rupe inima în două

Ultima actualizare:

„All Quiet on the Western Front” este este o peliculă nemțească, pe Netflix, anti-război din 2022, bazat pe romanul cu același nume din 1929 al lui Erich Maria Remarque. Filmul german este regizat de Edward Berger, îi are în distribuție pe Felix Kammerer, Albrecht Schuch, Daniel Brühl, Sebastian Hülk, Aaron Hilmer, Edin Hasanovic, dar și pe Devid Striesow.

Puteți vedea All Quiet on the Western Front, un film german anti-război, pe Netflix. Foto: Click.
Puteți vedea All Quiet on the Western Front, un film german anti-război, pe Netflix. Foto: Click.

Cea mai bună peliculă de război. Te emoționează și te face să te simți vinovat

Criticii de film spun că această peliculă de război este cel mai bun din nișa sa de la „Saving Private Ryan” încoace, poate chiar și mai bun. Acțiunea filmului nu are cum să nu te emoționeze și să-ți smulgă cel puțin câteva lacrimi, ba chiar să te facă să trăiești un sentiment de vinovăție, că îl privești din confortul căminului tău, în timp ce bei un pahar de vin și te relaxezi, în timp ce acum mai bine de 100 de ani, oamenii treceau prin situații terifiante. Iar această comparație nu are cum să nu te miște și să nu te doară.

Mulți dintre cei de pe front nu știu pentru ce se luptă

Filmul a apărut chiar în contextul în care rușii au invadat Ucraina, făcându-te să înțelegi că niciun război nu trebuie să aibă loc și că în timpul acestora mor oameni nevinovați pentru orgoliile unor conducători lipsiți de empatie și cărora nu le pasă de viețile omenești, atâta timp cât ei sunt bine. Deși se află pe front, oameni chiar nu știu pentru ce luptă, mulți nu cred în acele cauze, însă sunt obligați să o facă.

De ce a fost interzis romanul lui Erich Maria Remarque

Romanul lui Erich Maria Remarque a fost interzis, imediat după ce acesta a fost publicat. Motivele sunt ușor de înțeles: propaganda anti-război nu dădea bine într-o lume ce se pregătea avid de încă unul..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net