Oana Roman s-a hotărât! De ce vinde vila din Tunari: „Am patru femei la curățenie și tot nu facem față!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Recenta despărțire de Marius Elisei a pus-o, din nou, pe gânduri pe Oana Roman. Aceasta a rămas singură în ditamai vila împreună cu fiica ei, Isabela, și acum chiar ar vrea să o vândă. Oana testează piața cam un an, iar prețul dorit pe imobil se ridică la aproape jumătate de milion de euro! În condițiile în care Marius a plecat de acasă, fiica lui Petre Roman ar vrea să se mute într-o căsuță mai mică, împreună cu Isabela.

Oana Roman (46 de ani) s-a mutat din apartament la vilă, în anul 2019. Fiica lui Petre Roman se săturase să mai stea la bloc, mai ales că atunci erau patru persoane în casă: ea, Marius Elisei, fiica lor, Isabela și mama ei, Mioara Roman.

Oana a vândut atunci apartamentul, a mai pus niște bani și cu 160 000 de euro a cumpărat vila din Tunari, casa visurilor cum o numea pe atunci.

Oana Roman: „Sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare"

A renovat, apoi, tot interiorul și a băgat alți bani în amenajări și mobilă. Între timp, din peisaj au dispărut, pe rând, Mioara Roman, care a fost dusă la centrul de recuperare de lux din Snagov, și acum și Marius Elisei, care a plecat pentru a doua oară de acasă. Oana a rămas cu fiica ei în vila care este imensă pentru două persoane.

Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, ne-a declarat, recent, Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei.

Cât a dat pe facturi într-o lună?

Vila de lux în care locuiește în prezent Oana Roman este situată în Tunari, la 200 de metri de ieșirea spre Pipera. Casa este imensă, dispune de nu mai puțin de patru camere, două sufragerii, un dressing foarte mare, două băi și trei garaje.

Oana se descurcă greu și când vine vorba de curățenie, de aceea a și angajat o firmă pentru a-i da o mână de ajutor.

Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap.

Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, ne-a mai spus fiica lui Petre Roman.

Cere aproape o jumătate de milion de euro pe casă!

Anul trecut, Oana vrut să facă o testare a pieței și a scos, pentru prima dată, la vânzare vila din Tunari. Fiica lui Petre Roman a dat un anunț pe Internet. Prețul cerut de Oana a fost de trei ori mai mare decât cel de la achiziționare.

Dacă vila a costat-o 160.000 de euro în 2019, ea a fost scoasă pe piață cu 480.000 de euro. Oana a pus, se pare, la socoteală amenajările făcute ulterior, cel puțin la interiorul casei, căci la exterior mai este încă și acum de lucru.

Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro

Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman, la un moment dat, pe una dintre rețelele de socializare, doar pentru a testa piața.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, din nou, cu scandal, luna trecută. De data aceasta, separarea pare a fi una definitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net