Oana Roman, scandal cu vânzarea vilei de 500 de mii de euro: „O proastă și-o nesimțită!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman tună și fulgeră! Vrea și nu prea să vândă vila din Tunari cumpărată cu bani grei în 2019. A vrut doar să testeze piața pe un grup privat, dar anunțul a explodat în presă. Oana e supărată foc! A decis să spună adevărul despre vânzarea casei!

Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500 000 de euro Sursa: Click!
Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500 000 de euro Sursa: Click!

Oana Roman (46 de ani) a achiziționat vila din Tunari, în 2019, cu 160.000 de euro, după ce a vândut apartamentul unde locuia cu soțul Marius Elisei, fiica Izabela și cu mama ei. Îi mergea bine la acea vreme financiar, însă pandemia și boala Mioarei Roman au făcut-o să-și pună unele întrebări dacă nu ar fi cazul să vândă totuși vila.

Casa a devenit mult prea mare după ce Mioara Roman a fost internată într-un centru de recuperare, iar Oana Roman a vrut să facă, recent, o testare a pieței.

A dat un anunț pe un grup privat în care s-a arătat dispusă să închirieze, într-o primă fază, vila din Tunari cu 2. 500 de euro pe lună. Oana ar vinde, însă, casa doar dacă ar obține de trei ori prețul de achiziție, adică 480.000 de euro!

Oana Roman: „M-a scos din minți! Am vrut doar să testez piața!”

A sărit toată lumea aiurea! S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți. De asta vreau s-o vând și să plec odată din țara asta,  ca să nu mai trăiesc aici! Nu mai suport atâta prostie și atâta răutate, și atâta nesimțire.

Această informație a pornit de la o postare pe care eu am făcut-o pe un grup privat, eu dacă voiam fac această informație publică și să mă hotărăsc că vreau să vând casa, anunțam public, pe Instagram-ul meu!

Eu am făcut un mic test doar! Am făcut o postare pe acest grup unde am și spus că prima opțiune este închirierea și nu vânzarea, ca să văd da ar exista eventuali clienți, am făcut o testare a piei, dacă vrei!”, a ținut să lămurească Oana Roman, pentru Click!.

Oana Roman locuiește la acest moment tot în vila de lux, situată în Tunari, la 200 de metri de ieșirea spre Pipera. Casa este imensă, dispune de nu mai puțin de patru camere, două sufragerii, un dressing foarte mare, două băi și trei garaje.

Oana Roman: „M-au căutat destui clienți, dar nu vreau s-o vând încă!”

O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită, nu știu cine e, că sunt 40.000 de oameni pe grup, dar ea se știe cine e și îi spun eu că e și nesimțită și proastă, s-a apucat și a făcut print screen! Eu nu vreau s-o vând! Într-adevăr, casa este prea mare, prima opțiune este s-o închiriez, evident, și să ne mutăm într-o casă mai mică.

Deocamdată, nu se pune problema, dar, dacă găsesc un client care e dispus să dea 2.500 de euro de închiriere, dar dacă e dispus să dea 500.000 de euro pe ea, eu o vând și mă car în Franța. M-au căutat destui!”, ne-a mai spus Oana Roman.

Oana Roman se muta din apartament la vilă în 2019. Pe atunci, fiica lui Petre Roman se săturase să mai stea la bloc, așa că a pus ban pe ban și, după ce a vândut și apartamentul, și-a luat casa visurilor ei, în Tunari.

A renovat tot interiorul și a băgat alți bani în amenajări și mobilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!