Asta este super vila pe care Oana Roman cere jumătate de milion de euro!

#Exclusiv Click!

Din apartament la vilă, și din vilă, din nou, la bloc! Oana Roman a uimit, zilele trecute, atunci când și-a scos la vânzare vila din Tunari, casă la care ține ca la ochii din cap. Vedeta spune că locuința imensă pe care a luat-o cu bani grei în 2019 este prea mare pentru nevoile ei. De altfel, și cheltuielile mult prea mari. Iată super casa pe care fiica fostului premier al României cere jumătate de milion de euro.

Oana Roman cere jumătate de milion de euro pe vila din Ilfov!

Doi ani, atât se pare că a durat aventura Oanei Roman la vilă! În 2019, vedeta se mândrea tare, căci se muta din apartament la casa visurilor ei, pe care și-o achiziționase cu 160.000 de euro. Atunci, vedeta a vrut neapărat să scape de apartament, și cum îi mergea din plin cu evenimentele, Oana Roman a strâns ban pe ban, a vândut apartamentul în care locuia, după care și-a lut o vilă pe sufletul ei în comuna Tunari, județul Ilfov. Foarte aproape de București.

Citește și: Oana Roman, omagiu emoționant pentru tatăl Catincăi: «Eleganța și rafinamentul de lord»

Ulterior,  început să-i renoveze interiorul, exteriorul și a băgat alți bani în amenajări și mobilă. Vila era perfectă la acel moment, căci Oana Roman își dorea spațiu mai mare și grădină cu pomi.

I-a aranjat la parter și un dormitor Mioarei Roman, asta până când starea mamei sale s-a înrăutățit brusc, odată cu venirea pandemiei. Ulterior, Oana Roman și-a internat mama la un centru de îngrijiri paliative, pentru a fi îngrijită cum trebuie. Perioada de pandemie a fost foarte grea financiar pentru vedetă, a trecut și printr-un divorț, iar acum s-a gândit că ar fi bine să se mute, din nou, la bloc, că tot vine criza energetică peste noi.

Oana Roman: „A rămas mare casa! Mama e la centru!”

Fiica lui Petre Roman a dat anunț pe Internet și a scos la vânzare locuința. Prețul cerut acum de Oana este de trei ori mai mare decât cel de la achiziționare. Astfel, dacă vila a costat-o 160.000 de euro în 2019, acum e scoasă pe piață cu 480.000 de euro, punând pesemne la socoteală și amenajările făcute ulterior, cel puțin la interiorul casei, căci la exterior mai este încă de lucru.

,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro!”, a scria Oana Roman în anunțul de pe internet.

Imobilul din Tunari poate fi și închiriat contra sumei de 2.500 de euro pe lună.  „Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial. 2500 de euro pe lună”, a mai anunțat fiica lui Petre Roman.

Oana Roman:„Am casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă!”

Oana Roman locuiește în vila de lux situată în Tunari, la 200 de metri de ieșirea spre Pipera. Vedeta a și motivat mutarea prin faptul că imobilul este acum mult prea mare pentru trei persoane, momentan ea locuind doar cu fiica, Izabela, și soțul Marius Elisei.

Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce-mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem în amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum”, ne-a declarat Oana, entuziasmată din cale afară, în 2019, la achiziționarea vilei.

Pentru casa visurilor ei, Oana a scos atunci din buzunare bani frumoşi, nu mai puţin de 160.000 de euro.

Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, dar, totuşi, nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa”, spunea Oana Roman, la acea vreme.

Anul trecut, influencera a primit și vizita lui Petre Roman, tatăl său lăudând-o pentru achiziția făcută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg