Oana Roman și problemele cu anxietatea. Cât a influențat relația cu Elisei

Ultima actualizare:

În ciuda imaginii pe care Oana Roman o afișează în spațiul online, vedeta s-a confruntat în trecut, dar și acum, cu diferite stări de anxietate.

Oana Roman își ține zilnic la curent fanii din spațiul online, iar aceștia au fost foarte curioși să vadă dacă și vedeta lor preferată s-a confruntat cu stări de anxietate, problemă care afectează din ce în ce mai multe persoane.

Urmărește și: Oana Roman, mesaj furibund pentru critici: «Mi se pare incredibil»!

Totuși, în ciuda imaginii pe care vedeta o afișează în spațiul online, fiind mereu cu zâmbetul pe buze și plină de voioșie, Oana Roman a mărturisit că luptă cu stările de anxietate de ani de zile.

Răspunsul Oanei Roman a venit într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care vedeta a postat-o pe rețelele de socializare.

„Da, din păcate. Ani de zile. Anxioasă sunt și acum. Atacuri de panică făceam zeci pe zi. Acum mulți ani. Am făcut terapie și cred că nu există altă variantă.”, a scris Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman nu mai face nuntă cu Marius Elisei!

Oana Roman, probleme în relația cu Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că s-a ajuns din nou la certuri în familia lor, iar fiica lor, Isabela, este extrem de afectată de aceste dispute. 

În cadrul unei emisiuni televizate la Antena Stars, Oana Roman a mărturisit că nu trece printr-o perioadă foarte bună alături de Marius Elisei, iar lucrurile din viața ei par că nu merg în cea mai bună direcție.

La Xtra Night Show, Oana Roman a mărturisit că încearcă de foarte mulți ani să se muleze pe așteptările lui Marius Elisei, iar discuțiile dintre cei doi par a fi din ce în ce mai aprinse.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net