Oana Roman nu mai face nuntă cu Marius Elisei!

Oana Roman nu se grăbește să mai facă nuntă mare cu Marius Elisei! Deși după ce s-au împăcat, fiica fostului premier al României era foarte entuziastă și a promis că va face o nuntă cu o reînnoire a jurămintelor în fața lui Dumnezeu, acum s-a răzgândit subit.

oana roman si marius elisei
Oana Roman nu mai face a doua nuntă cu Marius Elisei Sursa: Instagram

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei la notar, după care cei doi au împăcat și au decis să îngroape securea războiului. Acum în căsnicia lor curge la lapte și miere, iar Oana își propusese inițial să facă o reînnoire a jurămintelor la biserică alături de Marius Elisei.

A vorbit, la un moment dat, chiar și despre o nuntă, unde intenționa să îmbrace, din nou, rochia de mireasă, pentru că, pur și simplu, la prima nuntă nu a fost pe deplin satisfăcută de rochia creată chiar de sora ei, Catinca.

Oana Roman: „Mergem doar noi doi de mână la biserică!”

Inițial, Oana Roman a dat vina pe pandemie și a spus că de îndată ce acesta se va termina va urma o nuntă ca-n povești. Acum însă, că s-au ridicat restricțiile, fosta prezentatoare tv s-a răzgândit.

Nu știu dacă mai facem nuntă! Nu avem noi răbdare să organizam evenimente acum. E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem doar noi la o biserică sau la o mânăstire. Să nu ne știe nimeni! Cred ca e mult mai bine așa! Dacă e o să ciocnim un pahar acasă, la noi în curte, cu 5 prieteni și asta basta.

Nouă ne merge bine în snicie acum, Slavă Domnului, sănătoși să fim! Ne mai certăm noi, ne mai ciondănim, ne împăcăm, ca în orice cuplu, dar, per total, e bine”, ne-a declarat Oana Roman, la petrecerea revistei Viva de joi seară, unde a venit însoțită chiar de Marius Elisei, partenerul ei de viață.

stanga
dreapta
oana roman viva 3 jpg
oana roman viva jpg
oana roman marius jpg
oana roman viva 4 jpg
oana roman 5 jpg
oana roman marius elisei fiica jpg
oana roman jpg
oana roman mara JPG
oana roman marius elisei
oana roman marius elisei2 jpg
oana roman si marius elisei
oana roman si marius elisei jpg jpeg
oana roman marius elisei jpeg

Oana Roman și Marius Elisei Au divorțat amiabil la notar, anul trecut!

Oana Roman a depus actele de divorț, în ianuarie 2021, după șase ani de căsnicie. Pe 15 februarie, vedeta și soțul ei se prezentau împreună la notar, unde au semnat, amiabil, actele de separare.

La acel moment, Marius Elisei plecase de acasă și locuia singur într-un apartament din Capitală. La patru luni de la divorț, însă, s-a produs minunea. Fostul soț a ex prezentatoarei tv a decis să se întoarcă acasă, la familia lui, după ce Oana s-a îndurat să-i mai dea o șansă.

Se pare că motivul împăcării a fost chiar fiica lor, Izabela, care este foarte atașată de tatăl ei și nu putea să stea fără el. Mai mult, de la marea împăcare Marius Elisei s-a transformat total și a devenit un alt om, conform declarațiilor făcute tocmai de Oana Roman. Acum, partenerul de viață al vedetei este foarte atent cu familia lui și nu-i ies din cuvânt influencerei. Marius s-a întors acasă cu tot cu facerea cu haine cu care dăduse bir cu fugiții.

Oana Roman s-a reapucat de promovarea brandului de haine pe care tot ea l-a făcut celebru, iar din comerț fac bani frumoși. Vedeta vinde haine, dar și alte produse destinate femeilor. Ea se mai ocupă și cu promovarea altor branduri pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Alexia Eram (6) jpg
cub cristina rus (1) png
Tiriac
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
682addb5 8f9a 4f32 aa94 5835415fd579 jpg
Tatiana Stepa
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg