Boala de care suferă Mioara Roman. Unde a internat-o Oana pe mama sa?

Oana Roman are de tras cu mama ei, Mioara! Aceasta a ajuns, recent, din nou la spital, la Urgență, după ce i s-a reactivat o infecție urinară mai veche. Vedeta a dezvăluit pentru Click! în ce stare se află mama ei acum, pe care a internat-o, din nou, în centrul de tratament, unde are parte de îngrijire de specialitate non-stop!

oana roman mama mioara roman jpeg
Oana Roman și-a dus mama la azil, încă de anul trecut Sursa: Instagram

Oana Roman nu mai are liniște de la o vreme! Zilele trecute, Oana a ajuns din nou cu mama ei, Mioara, la Spitalul Colentina, după ce aceasta a acuzat o stare cuidată de oboseală și de rău.

Oana Roman: „Am internat-o iar la centru!”

Medicii i-au făcut Mioarei Roman toate investigațiile medicale necesare și au descoperit că i se reactivase o infecție urinară mai veche. Fosta soție a lui Petre Roman a fost băgată, imediat, pe tratament. Acum mama Oanei Roman a fost, din nou, internată de fiica ei la centrul de lux unde acesta primește ajutor specializat și tratament non-stop.

Mama e bine acum! Am externat-o de la Colentina și am dus-o înapoi la centru de tratament. E bine acolo pentru ea. I s-a reactivat infecția la rinichi și acum medicii au pus-o pe tratament intensiv. Merge binișor, sperăm să nu mai fie probleme. Asta e, e vârsta , plus că ea are mai multe boli asociate, care se tot reactivează pe rând, a declarat Oana Roman, pentru Click!

stanga
dreapta
oana roman jpg
oana roman si mioara zavoranu
oana roman mioara roman jpg
oana mioara roman png
oana roman si mioara roman jpeg
oana roman mioara roman catinca roman jpeg
Mioara Roman, Oana Roman si Mihai Mitoseru jpeg
catinca roman oana mioara roman jpeg
oana roman mara JPG
oana roman

Oana Roman spune că mama ei Are mâna dreaptă paralizată! „Nu mai mișcă deloc!”

Ajunsă la 82 de ani, Mioara Roman se luptă cu o serie de afecțiuni destul de grave. În ultimii doi ani, starea ei de sănătate s-a deteriorat treptat. Fosta soție a lui Petre Roman s-a operat și de colecist, iar apoi i-a fost scos și un lipom infectat.

Mioara Roman a fost diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă, la acest moment, total paralizată și imobilă. A suferit, între timp, și mai multe accidente vasculare mici.

Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală. A făcut o serie de mici accidente vasculare.

Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale.Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”,a declarat Oana Roman, la Pro TV.

Mioara Roman a fost infectată și cu Covid 19 la începutul lui 2022, însă a trecut cu bine de boală, fiind vaccinată.

Oana Roman a decis să-și interneze mama, încă începând de anul trecut, într-un centru de recuperare de lux, unde costurile se încadrau între 2.500 și 4.000 de euro pe lună. A fost acuzată atunci că-și abandonează mama într-un azil.

Vedeta a apelat, mai nou, la serviciile unui alt centru de tratament pentru mama ei, care îi oferă asistență de specialitate non-stop și unde costurile sunt ceva mai mici. Oana Roman achită în jur de 3.500 de lei pe lună, pentru apartamentul pe care Mioara Roman îl deține acolo. Costurile sunt acoperite chiar din pensia Mioarei Roman, fostă profesoară de limba arabă la Universitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre2  crop 1656742777 jpeg
FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png