Mioara Roman, internată de urgenţă la spital. Oana: „Rugați-vă pentru sănătate”

Ultima actualizare:

Oana Roman a anunțat, miercuri (3 mai), că a trebuit să o interneze de urgență pe mama ei, Mioara, la spital, deoarece aceasta nu se simțea deloc bine.

Mama lui Oana Roman a fost internată la spital
Mama lui Oana Roman a fost internată la spital

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, are noi probleme de sănătate. În ultima perioadă, mama vedetei a ajuns des prin spitale și a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Fiica ei i-a fost mereu alături în aceste vremuri foarte complicate.

Din păcate, Oana Roman a transmis, pe pagina sa de Instagram, că a hotărât să o ducă iarăși la spital pentru a i se face o serie de „investigații amănunțite”, deoarece nu se simțea bine.

„E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune”, a scris vedeta pe rețeua socială.

Oana Roman a mai ținut să precizeze că secția unde se află Mioara arată foarte bine, iar vedeta este „impresionată pozitiv” de tot personalul.

Oana Roman a internat-o pe mama ei la spitalul Colentina

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și, cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul.

O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Mioara Roman, zi de naştere cu fiicele ei

În urmă cu doar două săptămâni, Mioara se simțea mult mai bine. Mama lui Oana Roman era înconjurată de iubirea celor dragi, cu ocazia zilei de naștere. 

Mioara Roman a împlinit de 82 de ani, pe 19 aprilie, iar fata ei i-a organizat o petrecere frumoasă, la care a fost prezentă și Catinca Roman. 

Mioara Roman, chinuită de probleme medicale în ultima perioadă. A făcut recuperare într-un complex de lux 

În ultimii doi ani, fosta soție a lui Petre Roman s-a operat de colecist, iar apoi i-a fost scos un lipom infectat. Ghinioanele nu s-au oprit aici. Mioara a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv și a avut mâna dreaptă paralizată. Mai mult, aceasta s-a infecat și cu Covid la începutul lui 2022.

Nu trebuie uitat nici faptul că, anul trecut, Mioara a ajuns la un centru de recuperare de lux. Mama lui Oana Roman a fost tratată într-un complex unde costurile se încadrau între 2.500 și 4.000 de euro pe lună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net