Oana Roman, reuniune emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman: «Arată fabulos»

Ultima actualizare:

Oana Roman a avut parte de o întâlnire emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman, 75 de ani, după ce ziua precedentă, influencerița a sărbătorit-o pe mama ei, Mioara Roman, care a împlinit 82 de ani. 

OANA ROMAN jpg

Oana Roman este foarte atașată de familia sa, dar vedeta a recunoscut în repetate rânduri că a avut o relație complicată cu tatăl ei, Petre Roman. Ieri a fost ziua de naștere a Mioarei Roman, iar fiicele Oana și Catinca au fost alături de mama lor, la o petrecere unde au celebrat-o pe fosta soție a premierului României. â

Citește și Mioara Roman a împlinit 82 de ani! Iată ce petrecere superbă i-a pregătit Oana!

Se pare că orice neînțelegeri dintre Oana și tatăl ei sunt de domeniul trecutului, căci azi vedeta i-a făcut o vizită lui Petre Roman, 75 de ani, împreună cu fiica ei Isabela, care și-a revăzut bunicul. 

Vedeta a fost extraordinar de încântată să petreacă puțin timp, în familie cu tatăl ei și a împărtășit pe Facebook, o fotografie impresionantă, alături de acesta și nepoata Isabela.

Fostul premier al României este într-o formă de zile mari, cu o siluetă atletică și o alură tânără, dovadă că stilul său echilibrat de viață îi conferă un tonus de invidiat. Oana Roman a postat în dreptul superbei fotografii de familie, un mesaj de suflet, despre revederea cu tatăl ei. 

,,Ieri am stat cu mama de ziua ei, azi am fost în vizita la tata. Ne era tare tare dor de el. Arată fabulos și am stat câteva ore și am povestit împreună.", a mărturisit vedeta. 

Cât câștigă Oana Roman din Instagram

Oana Roman a devenit una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi și își folosește imaginea pentru a promova diferite produse pe Instagram, pe care le testează și apoi le recomandă urmăritorilor ei. 

Citește și Oana Roman, vești neașteptate despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Mulți se întreabă totuși cât câștigă Oana Roman de pe urma carierei de influencer. Vedeta a mărturisit foarte sincer că, deși nu se bazează pe câștigurile din social-media, această activitate i-a permis să-și rotunjească veniturile. Ea a mai adăugat că preferă să aibă contracte puține, dar rentabile din punct de vedere financiar. 

"Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine", a povestit Oana Roman. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net