Mioara Roman a împlinit 82 de ani! Iată ce petrecere superbă i-a pregătit Oana!

Ultima actualizare:

Sărbătoare importantă în casa familiei Oanei Roman, căci mama sa, Mioara Roman împlinește 82 de ani. Influencerița a organizat o petrecere frumoasă, la care a fost prezentă și Catinca Roman. Mioara Roman a fost fericită că se află în prezența celor dragi, care i-au cântat ,,La mulți ani" și au înconjurat-o cu dragoste și urări de bine. 

Mioara Roman care împlinește 82 de ani! Iată ce petrecere superbă i-a pregătit Oana
Mioara Roman care împlinește 82 de ani! Iată ce petrecere superbă i-a pregătit Oana

Oana Roman este foarte apropiată de mama sa, iar azi, influencerița s-a străduit să organizeze un eveniment special, cu ocazia zilei de naștere a Mioarei Roman, care împlinește 82 de ani. 

Citește și Oana Roman, vești neașteptate despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman a avut o zi destul de agitată azi și s-a pregătit din timp pentru a o celebra pe mama sa. Soția lui Marius Elisei plănuise ca acest moment special să fie sărbătorit la o terasă din București, la aer liber, însă, din păcate, vremea ploioasă i-a stricat planurile, astfel că petrecerea s-a mutat în casa influenceriței. 

Bineînțeles că primul lucru pe care l-a făcut azi Oana Roman a fost să-i transmită mamei sale, o urare de emoționantă pe contul personal de Instagram, acompaniată de o fotografie cu cele trei generații de femei din familia Roman, Oana, Mioara și micuța Isabela. 

Apoi Oana Roman a împărtășit apoi urmăritorilor de pe Instagram că este foarte dezamăgită de faptul că plouă și că petrecerea la terasă s-a anulat. 

Influencerița a apucat totuși să-i ia un buchet de flori absolut superb Mioarei Roman și a arătat și urmăritorilor cadoul pentru mama sa. 

Captură ecran (64) png

A urmat apoi petrecerea în familie la care au participat Oana Roman, Marius Elisei, Isabela și dar și Catinca Roman. Mioara Roman a stat în capul mesei, iar gazda Oana a adus o sumedenie de preparate delicioase urmate desigur, la final de un tort pentru sărbătorită. 

Moment emoționant cu ocazia zilei de naștere a Mioarei Roman

Familia a cântat ,,La mulți ani", într-o atmosferă veselă de familie, care i-a încălzit sufletul Mioarei Roman. Întregul moment a fost surprins de Oana Roman și postat pe Instagram. 

A urmat apoi o poză de familie, făcută de Marius Elisei, ce le înfățișează pe toate femeile din familia Roman, Mioara Roman, Oana, Catinca și Isabela. Minunata imagine este însoțită și de un mesaj emoționant pentru mama Mioara Roman. 

Citește și Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu: «I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!»

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net