1 Mai, o zi cu semnificație copleșitoare pentru Oana Roman! Mesajul emoționant al vedetei

Ultima actualizare:

Pentru Oana Roman, data de 1 Mai este o zi încărcată cu o semnificație extrem de profundă, iar vedeta a transmis un mesaj copleșitor celor dragi cu privire la un eveniment dificil din viața ei, care a avut loc în urmă cu opt ani. 

1 Mai, o zi cu semnificație copleșitoare pentru Oana Roman! Mesajul emoționant al vedetei
1 Mai, o zi cu semnificație copleșitoare pentru Oana Roman! Mesajul emoționant al vedetei

În urmă cu opt ani, Oana Roman a trecut printr-o foarte mare cumpănă, la doar trei luni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Izabela. Vedeta a fost nevoită să se interneze de urgență în spital pentru o operație foarte complexă și pentru o vreme fanii nu au mai știut nimic de ea. 

Citește și Oana Roman, vești neașteptate despre starea de sănătate a Mioarei Roman

După câteva zile de la intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, Oana avea să anunțe că s-a confruntat într-adevăr cu niște probleme de sănătate destul de grave și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. 

Azi Oana Roman și-a reamintit de acel moment delicat din viața ei și a simțit să împărtășească și fanilor emoțiile cu privire la perioada dificilă prin care a trecut în 2014. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pentru cei care i-au fost aproape în acele momente, mai exact partenerul Marius Elisei și Catinca Roman, sora ei. 

Oana Roman împărtășit impresionantul mesaj alături de o imagine superbă cu ea și Marius Elisei, în care cei doi stau îmbrățișați și fericiți că, împreună, au depășit fiecare obstacol din viața lor. 

,,Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eterna . Azi sunt 8 ani de când m am născut a doua oara. Am trăit atunci cea mai mare cumpana a vieții mele și sunt recunoscătoare pt șansa de a fi trecut cu bine . Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m a vegheat și îngrijit clipa de clipa deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă. Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea sa ți fie aproape în cele mai grele momente.

M a susținut, m a ajutat, m a ținut de mana, m a hrănit, m a spălat, mi a schimbat pansamentul și m a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmata și aratam ca o stafie m a iubit la fel de mult și m a făcut sa ma simt femeie deși practic eram o epavă! Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva . Nici părinții nici "prietenii" . Doar el și Catinca . În rest a fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m a marcat profund și pe care nu am mai dorit sa l umplu apoi cu nimeni în afara de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme pana la urma am înțeles ca doar împreună vrem sa mergem pe drumul vieții", a transmis Oana Roman, pe Instagram. 

Oana Roman a celebrat-o pe mama ei, Mioara Roman

Oana Roman, 46 de ani, a avut parte de mai multe obstacole de-a lungul vieții și încă de tânără, caracterul ei vulcanic a pus-o în situații dificile. Relația cu tatăl, Petre Roman, a fost de asemenea sursă de conflicte, însă odată cu maturizarea Oanei, cei doi au ajuns să se înțeleagă de minune. 

Ctește și Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea: «Este ceva penal, o mizerie!»

După o serie de relații eșuate, Oana Roman și-a găsit liniștea alături de Marius Elisei, iar cei doi au împreună o fetiță pe nume Izabela. Recent Oana a celebrat-o pe mama ei, Mioara Roman, care a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net