Oana Roman, ultimele vești despre starea mamei sale!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman și-a internat, din nou, mama în spital. Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a avut nevoie de investigații medicale noi, după ce în cursul zilei de ieri, a acuzat o stare de oboseală. Oana a venit cu noi precizări despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana și-a internat, din nou, mama în spital Sursa: Instagram
Oana și-a internat, din nou, mama în spital Sursa: Instagram

Mioara Roman a fost, miercuri, internată în spital de către fiica ei, Oana Roman. Fiica fostului premier Petre Roman și-a internat mama pentru noi investigații medicale, pe care le repetă, de altfel, o dată la șase luni.

Vedeta a alarmat pe toată lumea, după ce a postat un mesaj pe Facebook și a anunțat că Mioara Roman a fost din nou internată.

„Așteptăm rezultatul analizelor!”

Click! a contactat-o pe Oana Roman, care tocmai ce plecase din spital de la mama ei. Vedeta a vrut să liniștească pe toată lumea și ne-a spus că mama ei e pe mâini bun și că așteaptă rezultatul analizelor, care vor ieși în câteva zile.

Eu am dus-o să-i fac analizele, pe care i le fac odată la șase luni. Toată lumea s-a panicat, dar cine se așteaptă la nenorociri trebuie să mai aștepte! Atât vă spun!

Mama a fost puțin obosită ieri și de aceea am decis să-i fac astăzi investigațiile. Am dus-o spital de stat de această dată și de aceea am și făcut postarea pentru că sunt foarte mulțumită de serviciile lor.

Vom vedea cum îi ies analizele. Eu sper să nu rămân peste week-end totuși”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click!

Mioara Roman, diagnosticată cu un Parkinson agresiv

Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate grave în ultima perioadă.

În ultimii doi ani, fosta soție a lui Petre Roman s-a operat de colecist, iar apoi i-a fost scos și un lipom infectat. Mioara Roman a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată. Aceasta s-a infectat și cu Covid la începutul lui 2022, însă a trecut cu bine de boală, fiind vaccinată.

Oana Roman și-a internat mama, începână de anul trecut, într-un centru de recuperare de lux, unde costurile se încadrau între 2.500 și 4.000 de euro pe lună. Între timp, Oana a apelat la serviicile unui alt centru pentru mama ei, care oferă asistență de specialitate non-stop. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net