Oana Roman, surpriză de proporții pentru fiica ei, de 1 iunie!

Oana Roman ia cât se poate de în serios ziua de 1 iunie, atunci când sunt sărbătoriți copiii de pretutindeni. Pentru a-i face o bucurie fetiței ei, Oana a dezvăluit că i-a pregătit acesteia o surpriză pe care cu siguranță o va ține minte!

Doar o zi ne mai desparte de 1 iunie, atunci când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, astfel că toți părinții se află acum în frenezia căutărilor cadoului perfect pentru micuții lor de acasă.

Citește și: Oana Roman a împlinit 46 de ani! Cum a surprins-o Marius Elisei la prima oră a dimineții

Oana Roman, cadou special pentru fiica ei, de 1 iunie

Oana Roman, la rândul ei mămica unei fetițe, a dezvăluit că a pus la punct o surpriză care o va bucura nespus pe Isabela, care nici nu știe ce o așteaptă!

Oana Roman a decis să împărtășească și cu urmăritorii ei ideea sa, pentru a-i inspira puțin și pe părinții care o urmăresc și care nu au găsit încă un cadou potrivit.

Citește și: Oana Roman, din nou criticată de urmăritori. Ce au descoperit aceștia într-o poză din bucătăria vedetei

Cunoscându-și bine fiica, vedeta TV a ales să îi cumpere acesteia bilete VIP la concertul unei tinere artiste în vogă, Iuliana Beregoi, pe care Isa o simpatizează din cale afară. Mai mult decât atât, pachetul include și o vizită în culise, astfel că fetița Oanei Roman își va putea cunoaște personal idolul!

„Isa este un mare fan al Iulianei Beregoi. Cadoul meu pentru ea de 1 iunie sunt bilete vip cu pachet de vizită in culise pentru concertul din 10 iulie de la Arenele Roman. Va fi ceva epic și mare bucurie pentru ea.", a dezvăluit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Cu toate acestea, concertul este abia în luna iulie, astfel că Isabela va mai avea de așteptat. Partea bună este că, având în vedere că mâine este 1 iunie iar cei mici au liber de la școală, fiica Oanei Roman va avea parte, cu siguranță, de o zi plină de activități pe placul ei, care reprezintă un cadou în plus.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png