Oana Roman, surpriză de proporții pentru fiica ei, de 1 iunie!

Ultima actualizare:

Oana Roman ia cât se poate de în serios ziua de 1 iunie, atunci când sunt sărbătoriți copiii de pretutindeni. Pentru a-i face o bucurie fetiței ei, Oana a dezvăluit că i-a pregătit acesteia o surpriză pe care cu siguranță o va ține minte!

Doar o zi ne mai desparte de 1 iunie, atunci când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, astfel că toți părinții se află acum în frenezia căutărilor cadoului perfect pentru micuții lor de acasă.

Citește și: Oana Roman a împlinit 46 de ani! Cum a surprins-o Marius Elisei la prima oră a dimineții

Oana Roman, cadou special pentru fiica ei, de 1 iunie

Oana Roman, la rândul ei mămica unei fetițe, a dezvăluit că a pus la punct o surpriză care o va bucura nespus pe Isabela, care nici nu știe ce o așteaptă!

Oana Roman a decis să împărtășească și cu urmăritorii ei ideea sa, pentru a-i inspira puțin și pe părinții care o urmăresc și care nu au găsit încă un cadou potrivit.

Citește și: Oana Roman, din nou criticată de urmăritori. Ce au descoperit aceștia într-o poză din bucătăria vedetei

Cunoscându-și bine fiica, vedeta TV a ales să îi cumpere acesteia bilete VIP la concertul unei tinere artiste în vogă, Iuliana Beregoi, pe care Isa o simpatizează din cale afară. Mai mult decât atât, pachetul include și o vizită în culise, astfel că fetița Oanei Roman își va putea cunoaște personal idolul!

„Isa este un mare fan al Iulianei Beregoi. Cadoul meu pentru ea de 1 iunie sunt bilete vip cu pachet de vizită in culise pentru concertul din 10 iulie de la Arenele Roman. Va fi ceva epic și mare bucurie pentru ea.", a dezvăluit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Cu toate acestea, concertul este abia în luna iulie, astfel că Isabela va mai avea de așteptat. Partea bună este că, având în vedere că mâine este 1 iunie iar cei mici au liber de la școală, fiica Oanei Roman va avea parte, cu siguranță, de o zi plină de activități pe placul ei, care reprezintă un cadou în plus.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net