Oana Roman a împlinit 46 de ani! Cum a surprins-o Marius Elisei la prima oră a dimineții

Ultima actualizare:

Oana Roman sărbătorește 46 de ani pe 13 aprilie. Ziua de naștere a fiicei fostului premier Petre Roman nu a trecut neobservată. Sute de admiratori i-au transmis cele mai bune gânduri pe rețelele de socializare, iar Oana a avut parte de o surpriză adorabilă din partea lui Marius Elisei. 

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca oricând
Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca oricând

Oana Roman este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare. Zeci de mii de oameni îi urmăresc zilnic activitatea de pe Instagram și îi adresează întrebări, curioși să afle amănunte din viața personală a vedetei. Cu ocazia împlinirii a 46 de ani, mii de fani i-au transmis cele mai frumoase urări Oanei, iar fiica fostului premier le-a mulțumit pentru urări. 

Nici Marius Elisei nu a uitat să își surprindă partenera de viață. Iubitul Oanei Roman i-a cumpărat un buchet de flori și și-a exprimat public dragostea pe care i-o poartă. 

image

„Viață e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucură de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea dragă.'', a fost mesajul lui Marius Elisei. 

Citește și: Oana Roman, pipăită pe sâni de Marius Elisei 

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014. Anul 2021 a fost unul tumultos din punct de vedere emoțional pentru cuplu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă nu au stat multă vreme despărțiți unui de celălalt și au decis să acorde încă o șansă relației lor, deși se despărțiseră în mod oficial la notar.

De când și-au găsit din nou drumul în brațele unul în brațele celuilalt, Oana și Marius se comportă precum doi adolescenți și par să fi găsit secretul unei relații fericite. Cuplul se pozează în ipostaze tandre și nu se ferește să facă public gesturi de afecțiune, spre surprinderea fanilor. 

Oana Roman nu a avut o viață deloc roz. În adolescență, Oana nu a simțit implicarea părintească din partea tatălui său și nu a avut o relație deosebit de bună cu acesta. Ba din contră, în repetate rânduri a afirmat că Petre Roman a apelat la agresivitate. 

Mama Oanei Roman, internată la o clinică de geriatrie

Mama Oanei Roman se confruntă în prezent cu probleme de sănătate și ar fi rămas cu sechele de ordin neurologic după ce s-a vindecat de coronavirus. Mioara Roman este internată într-o clinică de geriatrie și beneficiază de atenția și îngrijirea unui personal specializat. În plus, Oana o poate vizita ori de câte ori dorește și învoi pentru a merge la diferite activități. 

Vezi și: Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale 

Nici Marius Elisei nu a fost ocolit de problemele de sănătate, după cum a relatat chiar Oana. Fostul ei soț, cu care plănuiește să se căsătorească din nou, a suferit de aceeași boală cu care a fost diagnosticată și soția lui Will Smith, Jada Pinkett. Alopecia presupune căderea excesivă a părului. Mulți dintre cei care sunt diagnosticați cu alopecie riscă să își piardă în întregime podoaba capilară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net