Mioara Roman, infectată cu coronavirus. De ce nu i-a spus Oana că e bolnavă

Oana Roman a dezvăluit că mama ei, Mioara, a fost infectată cu SARS-CoV-2. Fiica lui Petre Roman a mai adăugat că nici nu i-a spus mamei sale de 81 de ani că are boala, pentru a nu o nelinişti.

Mioara Roman a avut Covid-19 foto: Instagram
Mioara Roman a avut Covid-19 foto: Instagram

Oana Roman a povestit, pe pagina sa de Instagram, că Mioara, care are 81 de ani, a fost bolnavă de COVID-19. Din fericire, mama ei nu a avut niciun simptom, aşa că Oana a evitat să îi spună că este infectată cu noul coronavirus, pentru a nu o panica. I-a spus de abia după ce s-a vindecat, totuşi.

Cu toate acestea, timp de şapte zile, Oana nu a putut merge la mama ei, ceea ce a fost greu, a recunoscut vedeta.

”A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman este internată la un azil de lux

Mioara Roman este internată într-un centru de tratament, de patru stele, unde primeşte cele mai bune îngrijiri. Fosta soţie a lui Petre Roman are o sănătate precară, iar în pademie a fost supusă la două intervenţii chirurugicale, una de colecist, alta pentru a i se scoate un lipom imfectat. În plus, medicii au descoperit că suferă de sindrom parkinsonian şi are mâna dreaptă paralizată. 

Oana a explicat că la centrul unde se află, Mioara este îngrijită atent de specialişti şi are parte de tratamente pe care nu le-ar fi primit acasă: perfuzii timp de zece zile în fiecare lună, kinetoterapie zilnic, gimnastică şi medicamente atent monitorizate care să o ajute cu boala de care suferă.

"Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele. Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc. Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.(…) Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie.  Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo", a spus Oana Roman, în urmă cu ceva timp. 

Mioara Roman, diagnostic greşit 

Catina Roman a povestit şi ea că mama ei a primit iniţial un diagnostic greşit din partea medicilor, care au crezut că are Parkison. Mioara suferă de fapt de sindrom parkisonian, care nu se manifestă prin tremurat şi nu se agravează cu trecerea timpului. În plus, sindromul parkisonian este cauzat unul sau mai multe atacuri mici, nu de pierderea treptată a celulelor nervoase. Diagnosticul greşit a dus şi la un tratament greşit, ceea ce i-a făcut rău Mioarei. 

"A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte", a declarat Catinca Roman

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net