Oana, detalii dureroase despre Mioara Roman: «Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf»

Ultima actualizare:

Oana Roman a dezvăluit pentru Click! că mama sa va petrece, cel mai probabil, sărbătorile printre medici. Mioara se află în spital, internată de urgență zilele trecute, după ce medicii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. De altfel, fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă și unui test tomograf, care nu a ieșit prea bine.

image

Oana Roman este disperată! Mama sa, Mioara, are din nou probleme de sănătate! Când credea că răsuflă ușurată și că lucrurile merg bine, Oana a ajuns din nou să își facă griji pentru mama ei. Femeia urmează investigații medicale mai amănunțite, ceea ce ar însemna că nu va ajunge acasă de sărbători. 

Vedeta ne-a dezvăluit că a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima vreme, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa. Mioara Roman a ajuns la spital cu picioarele umflate, iar medicii i-au găsit ceva suspect atunci când i-au făcut computer tomograf.

Astfel, doctorii ar putea hotorî ca mama Oanei Roman să rămână la clinica privată unde este internată, chiar și de sărbători, pentru a-i putea pune un diagnostic corect și a-i da un tratament adecvat. Mioara Roman suferă de Parkinson și a avut tot felul de probleme de sănătate în ultima vreme.

«Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!», a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru Click!

Anul acesta a fost operată de două ori

În ianuarie anul acesta Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor după o complicație la colecist. Operația a decurs bine însă două luni mai târziu, a fost supusă unei  noi intervenții chirurgicale. Doctorii i-au scos un lipom infectat, iar după operație Catinca și Oana Roman au fost cele care au avut grijă în permanență de ea. I-au schimbat pansamentele și s-au ocupat de îngrijirea și toateleta mamei lor. Din cauza bolii, Mioara Roman nu își poate mișca o mână și are nevoie constantă să fie ajutată la activitățile zilnice. Refacerea nu a fost una simplă, nici pentru ea nici pentru fetele ei, însă fosta soție a lui Petre Roman a depășit cu bine momentul delicat.

«Mama nu se mai bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată», a povestit Oana în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu câteva luni. 


    Mioara Roman are din nou probleme de sănătateFoto: arhiva personală
Mioara Roman are din nou probleme de sănătateFoto: arhiva personală

Mioara Roman suferă de diabet

Catinca Roman a vorbit și ea recent despre greutățile prin care trece cu mama sa, care suferă de Parkinson și de reumatism. Pe lângă asta, ea mai suferă și de diabet și are probleme la inimă. Fosta soție a lui Petre Roman face numeroase terapii pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, însă în perioada de pandemie fiicele ei au încercat să o ferească cât mai mult de temutul virus. 

 «Mama are un Parkinson la început, pe care l-am descoperit anul trecut, și fiind pandemia a stat mult în casă și ajunsese să nu-și mai miște mâna dreaptă. Are probleme de reumatism. Am discutat cu ea și cu Oana și ne-am hotărât să meargă în acest centru ca să o pună în formă. Face hidropterapie, kinetopterapie, i-au făcut toate analizele. Are și ea frici ca toată lumea pe pandemie, mai ales că suferă și de diabet, are și hipertensiune. Eu am îngrijit doi bolnavi de cancer acasă și știu ce înseamnă, nu este în regulă nici pentru pacient, nici pentru cel care-l îngrijește», a povestit Catinca Roman, într-un interviu TV.

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net