Dramă în familia Oanei Roman! Fiica vedetei suferă îngrozitor: «Sunt neînțelegeri și divergențe mari între mine și Marius»

Ultima actualizare:

Se pare că în familia Oanei Roman tună și fulgeră din nou! Vedeta TV ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că situația dintre ea și partenerul ei, Marius Elisei, nu este deloc una roz în aceste momente, iar cea care suferă cel mai mult este chiar Isabela, fetița cuplului. Iată declarațiile!

Deși au ajuns la divorț în urmă cu doar un an, Oana Roman și Marius Elisei și-au găsit din nou drumul unul către celălalt, iar ultima perioadă au trăit-o sub deviza „dulce împăcare”. Oana Roman publica adesea cadourile romantice primite de la partenerul ei, care încerca să o recucerească cu flori și declarații de dragoste siropoase.

Vezi și: Oana Roman, pipăită pe sâni de Marius Elisei! Pozele le-au făcut chiar ei publice

Oana Roman și Marius Elisei, în pragul separării?

Iată însă că acele momente au apus de mult, iar în cuplul lor s-au instalat din nou tensiunile! Oana Roman a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că s-a ajuns din nou la certuri în familia lor, iar fiica pe care o au împreună, Isabela, este extrem de afectată de aceste divergențe. 

Întrebată dacă se va ajunge din nou la despărțire, Oana Roman ne-a mărturisit că nu a luat încă această decizie, dând de înțeles însă că nu poate oferi mai multe detalii deoarece dorește să își protejeze fetița. De asemenea, vedeta TV nu a explicat nici care sunt motivele care au dus din nou la ruptura dintre ea și Marius Elisei.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman și Marius Elisei, 9 ani de relație. Totul a început de la un mesaj

Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!”, ne-a declarat Oana Roman, în exclusivitate.

Oana Roman anunța recent că renunțase și la ideea unei noi nunți cu Marius Elisei! Deși după ce s-au împăcat, fiica fostului premier al României dezvăluia că ea și partenerul ei au de gând să își reînnoiască jurămintele, vedeta i-a pus pe admiratorii săi pe gânduri după ce a renunțat subit la această idee. În prezent, se pare că problemele din relația celor doi se confirmă, iar decizia de a nu mai face nunta a fost un semn!

Oana Roman și Marius Elisei, de la divorț la împăcare. Se despart acum din nou?

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu de mai bine de 9 ani. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2014 și au divorțat după șapte ani de căsnicie, cu scandal, după ce Marius ar fi fost infidel. Se zvonea la vremea respectivă că acesta i-ar fi făcut avansuri unei persoane transexuale. 

O perioadă au fost despărțiți, însă cei doi și-au dorit la scurt timp să își mai ofere o șansă, în special de dragul fiicei lor. De asemenea, părea că partenerii încă mai au sentimente unul pentru celălalt, cel puțin din modul în care se afișau pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Oana Roman dezvăluia recent că relația lor nu ar merge în direcția potrivită, între ea și Marius existând o barieră de comunicare.

Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea. Noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură.

Eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie.”, spunea Oana Roman în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni TV, semn că problemele nu au apărut chiar de ieri pe azi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net