Mioara Roman, mai slabă ca niciodată. Ce fotografie rară a publicat Oana

Oana Roman i-a făcut de curând o vizită mamei sale, Mioara Roman, care de ceva vreme are sănătatea în pioneze. Fosta soție a lui Petre Roman s-a schimbat de-a lungul anilor, din cauza problemelor pe care le are, iar în cea mai recentă imagine se poate observa cât de mult a slăbit.

Cu toate acestea, Oana Roman a publicat un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață, explicând că în ciuda tuturor problemelor de sănătate, mama ei își menține seninătatea, care se reflectă și asupra formei ei fizice. 

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență. A fost chemată Ambulanța, iar medicii au făcut descoperiri îngrijorătoare!

Mioara Roman a pierdut considerabil din greutate

Din fericire, Mioara Roman trece în prezent printr-o perioadă mai bună din punct de vedere medical și se simte mai bine. Astfel, fiica ei i-a făcut o vizită la centrul de îngrijire care i-a devenit casă de ceva vreme, Oana alegând să publice și o imagine rară cu mama ei.  

Oana Roman a imortalizat un moment special, dezvăluind că este surprinsă de câte de bine se menține mama ei, la cei 82 de ani, având în vedere toate problemele de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Oana Roman, fotografie emoționantă cu Mioara și Petre: «Ultimul an când i-am avut împreună la ziua mea»

Vedeta TV a ținut însă să precizeze că starea Mioarei Roman este în prezent una mai bună. Cele două au petrecut timp de calitate în grădină, bucurându-se de vremea frumoasă de afară și de aerul curat. 

Fotografia cu pricina o arată pe Mioara Roman destul de schimbată, aceasta pierzând vizibil din greutate. Cu toate acestea, mama Oanei Roman și-a păstrat tenul luminos și radiant, lucru care a fost observat din plin de către fiica ei.

Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei.”, a scris Oana Roman în mediul online.

Mioara Roman, probleme de sănătate tot mai dese

La începutul lunii mai, Oana Roman anunța că își internează din nou mama în spital, pentru noi investigații medicale, după ce Mioara Roman „acuza o stare de oboseală”. Tot de curând, Mioara Roman a făcut și o infecție urinară, care netratată fiind, ajunsese să îi provoace o serie de probleme. Mama Oanei s-a simțit rău, iar cei de la centru au chemat de urgență Salvarea. 

Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis.”, spunea atunci Oana. „Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei.”, adăugase ea.

Mioara Roman a suferit mai multe intervenții chirurgicale

În ultimii doi ani, fosta soție a lui Petre Roman a suferit mai multe intervenții chirurgicale: s-a operat de colecist, iar apoi i-a fost scos un lipom infectat. Mioara a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv și a avut mâna dreaptă paralizată. Mai mult decât atât, aceasta a contractat și Covid-19 la începutul acestui an. Ulterior, mama Oanei Roman a trecut și prin infecția urinară anterior menționată, care se agravase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net