Oana Roman are probleme de sănătate: «Mă doare groaznic!»

Ultima actualizare:

Oana Roman a avut parte de o întâmplare total neașteptată și mai puțin plăcută, soția lui Marius Elisei are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, din cauza unor dureri în zona spatelui. Vedeta a oferit mai multe detalii despre ce a pățit. 

Iată că după petrecerea Viva, unde Oana Roman a avut o apariție strălucitoare la brațul soțului ei, vedeta a avut parte de un mare ghinion. Influencerița a relatat pe contul de socializare că are probleme de sănătate, după ce s-a trezit cu dureri mari în zona umărului și a spatelui. 

Citește și: Oana Roman, reuniune emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman: «Arată fabulos»

Din păcate, acest incovenient a apărut chiar în ziua în care avea filmări pentru promovarea brandului ei de îmbrăcăminte. Se pare că durerile au apucat-o pe Oana Roman peste noapte și, inițial, a crezut că totul a fost cauzat de o poziție deficitară în timpul somnului. Vedeta a suferit de fapt o contractură musculară, care îi dă dureri mari și nici măcar după ce a luat medicamente, durerile nu au dispărut. Oana are de gând să apele la fizioterapie pentru a-și rezolva problema. 

,,Iarăși m-am trezit înțepenită în partea asta, la spate sus, abia mă mișc și mă doare groaznic. Am luat două pastile, am dat cu cremă, am stat nemișcată și tot mă doare umărul cumplit. Am făcut o contractură musculară, care îmi dă dureri mari, probabil va trebui să fac fizioterapie.", a relatat Oana Roman pe Instagram. 

Citește și: Boala de care suferă Mioara Roman. Unde a internat-o Oana pe mama sa?

Oana Roman nu mai face nuntă cu Marius Elisei

Oana Roman a făcut recent un anunț ce i-a surprins total pe fani. Influencerița a declarat că nu mai are de gând să facă nuntă mare cu Marius Elisei, așa cum spunea în urmă cu ceva timp. 

Vedeta mărturisea că i-ar plăcea să îmbrace din nou rochia de mireasă, întrucât cea creată de sora ei, Catinca, nu a fost chiar pe gustul ei.

Oana a mai spus inițial că, din cauza pandemiei, nu a putut organiza marele eveniment, însă acum vedeta a renunțat complet la ideea unei nunți și spune că relația cu soțul ei este una armonioasă, așa că cel mai probabil își vor celebra iubirea într-un cadru restrâns, alături de prieteni. 

„Nu știu dacă mai facem nuntă! Nu avem noi răbdare să organizam evenimente acum. E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem doar noi la o biserică sau la o mânăstire. Să nu ne știe nimeni! Cred ca e mult mai bine așa! Dacă e o să ciocnim un pahar acasă, la noi în curte, cu 5 prieteni și asta basta.

Nouă ne merge bine în căsnicie acum, Slavă Domnului, sănătoși să fim! Ne mai certăm noi, ne mai ciondănim, ne împăcăm, ca în orice cuplu, dar, per total, e bine”, a declarat Oana Roman pentru Click! la petrecerea Viva. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net