EXCLUSIV Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: "Mă descurc bine". Cum e viața lui de burlac

oana roman rupta 0 jpeg
Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014colaj: Click!

Încă un cuplu este în prag de divorț! Marius Elisei a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Sărbători, fără să dea vreo explicație, și a luat cu el și afacerea familiei. Click! a stat de vorbă cu Marius Elisei și avem primele destăinuiri ale acestuia despre noua lui viață de burlac, după despărțirea de Oana Roman.

Marius Elisei (34 de ani) s-a mutat singur de două săptămâni și, mai mult, refuză orice dialog cu Oana Roman (44 de ani), femeia cu care este căsătorit de 6 ani și de care s-a despărțit înainte de Sărbători. Cei doi nu sunt la prima ruptură de acest gen, ba chiar povestea lor de dragoste a ajuns să semene cu o telenovelă presărată cu certuri, despărțiri și apoi împăcări. De data aceasta însă separarea pare definitivă. Dacă Oana își dorește un dialog cu soțul său, cel puțin în ceea ceea ce o privește pe fiica lor, Isabela, Marius este cu mult mai rezervat în declarații și nu vrea să divulge cu nici un chip motivele despărțirii.

Marius Elisei: “Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători”

Acesta a făcut însă primele declarații după separare pentru Click! și a vorbit despre viața lui de burlac. Se pare că îi merge foarte bine de când s-a mutat sigur și se gospodărește la fel de bine și fără ajutorul soției, nu de alta dar Marius era bucătarul în casa Oanei Roman. „Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, ne-a declarat acesta, lăsând să se înțeleagă că a petrecut Sărbătorile singur, acasă. S-a speculat însă zilele acestea că Marius Elisei și-ar fi găsit deja o altă femeie mult mai înstărită decât Oana Roman, cu care acesta ar trăi deja o poveste de dragoste. Marius nu și-a luat încă toate hainele din dressing-ul Oanei, dar a plecat însă cu afacerea familiei, un magazin online de îmbrăcăminte, afacere care era trecută pe numele lui și din care se și întreține pe timp de pandemie. ”Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina”, a mai declarat Marius, pentru Click!. 

image
Oana Roman a povestit, cu lacrimi în ochi, despre problemele mai puțin știutte

Oana Roman: "Nu cred ca mai e cale de împăcare"

Afacerea cu haine online pare să fi fost unul din motivele care au dus la o ceartă aprigă în sânul familiei Oana Roman-Marius Elisei. „Nu s-a mai putut cu Marius. Nu cred ca mai e cale de împăcare. La începutul anului am făcut tot, m-am reinventat, pentru că nu aveam bani pe pandemie, împreună cu el am făcut site-ul. Nu s-a mai putut cu el, asta e. El făcea munca din spate, era imposibil să fac singură această afacere, care mergea foarte bine în ultima vreme”, a declarat Oana Roman la emisiunea „Trăirile Andreei Mantea”, de la Kanal D. 

Marius Elisei, deranjat de prezența soacrei?

Fiica lui Petre Roman a vândut anul trecut apartamentul din centrul Bucureștiului, pentru a-și cumpăra o casă nouă, spațioasă, cu grădină, în Județul Ilfov. Acolo s-a mutat cu toată familia, inclusiv cu mama ei, care suferă de maladia Parkinson. Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască alături de ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor. „Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Isa. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală de acum decât înainte”, s-a confesat Oana, în cadrul aceleiași emisiuni.

oana roman marius elisei nunta jpeg
Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014

Oana Roman: „ Acum poate să facă un copil cu alta!”

Se pare însă că un alt motiv al despărțirii ar fi faptul că Oana nu mai poate face copii, după problemele de sănătate avute la naștere, atunci când a văzut moartea cu ochii. Anul trecut, la ziua Isabelei (6 ani și 11 luni), Marius i-a spus în față Oanei că mai vrea neapărat un copil. Acesta a amenințat-o în văzul tuturor: “Fac copil cu alta”, lucru care nu i-a picat deloc bine Oanei. “Marius își mai dorește un copil.  Acum poate să-l facă. Nu moare nimeni că își crește singură copilul. Interesul principal e ca Isa sa se dezvolte cum trebuie. Ea a înțeles situația. Ea are o relație foarte ok cu Marius”, a mai zis Oana la Kanal D.

Oana Roman: ”Pepe e fratele meu. Mama lui e ca mama mea”

Cu această ocazie, Oana Roman a ținut să demonteze și speculațiile apărute, conform cărora ar avea o relație foarte apropiată cu Pepe. De altfel, Oana Zăvoranu a fost cea care la un moment dat a și declarat că fiica lui Petre Roman este îndrăgostită de Pepe din copilărie. Acum, și Oana, și Pepe se îndreaptă vertiginos spre divorț.

„Eu sunt încă măritată cu acte! În momentul în care se va pronunța divorțul o să mă gândesc la altă relație. Eu nu mi-am găsit pe nimeni. Eu am o familie numeroasă care mă ajută în aceste momente grele. Este familia lui Pepe. Îmi este sprijin la orice oră. S-a speculat foarte mult despre relația mea cu familia lui Pepe. Eu m-am rugat să am un frate și Dumnezeu mi l-a dat, e Pepe. Mă știu cu el de 20 de ani, mama lui e ca mama mea. E cel mai puternic sentiment de securitate pe care îl am în viața asta”, a mai declarat Oana, la Kanal D.

Citește și:

Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

Care e afacerea pe care Oana Roman o pierde odată cu despărțirea de Marius. Numele ascundea un mesaj special

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
Georgia Meloni FOTO Profimedia
soldati rusi
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg