Oana Roman, în panică totală. I-au dat gaură mare în buget: „Mă duc să mă cert cu ei”

Oana Roman se numără printre vedetele care nu stau indiferente la schimbările care au loc zilnic în țara noastră. Din acest motiv, în cursul zilei de ieri, vedeta a ales să adreseze pe rețelele de socializare, acolo unde are o mare comunitate de urmăritori, o problemă care ne privește pe mulți dintre noi.

Iată că nu doar oamenii de rând sunt afectați de valul de scumpiri care a pus stăpânire pe România, în ultima perioadă, ci și vedetele. În acest sens, Oana Roman a vorbit despre prețul uriaș pe care au ajuns să îl înregistreze utilitățile și iată că nu are de gând să rămâne indiferentă în fața majorărilor.

Poate te interesează și: Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus. Are o dietă draconică!

Oana Roman a fost înștiințată din nou, după cum a povestit chiar ea, că va fi nevoită să scoată mai mulți bani din buzunar pentru facturile la gaze, motiv pentru care a decis să poarte o discuție cu furnizorul, în speranța că poate rezolva ceva și că măcar ajunge la un consens, la stabilizarea valorii.

Oana Roman, afectată de valul de scumpiri

Totodată, un alt aspect care stârnește îngrijorare în viața vedetei este majorarea prețului carburantului care zilnic are un nou cost, mai mare decât în ziua precedentă. Oana Roman a relevat exemple concrete și a conchis, dezamăgită, că nu știe unde se va ajunge și că, din păcate, mersul cu mașina va deveni un lux pentru mulți dintre noi.

Nu rata nici: Mioara Roman, mai slabă ca niciodată. Ce fotografie rară a publicat Oana

„Vreau să supun discuției o problemă. Văd că nimeni nu comentează deocamdată prea mult despre faptul că, pe lângă că s-au scumpit toate, se vor scumpi și se scumpesc toate. Eu am primit un mail de la compania de gaze că vor să mărească iar prețul și trebuie să mă duc să mă cert cu ei și mai observ un lucru, mai ales pentru cei care au mașină.

Eu nu știu dacă ați observat că prețul benzinei și al motorinei, probabil, se scumpește cam cu 10 bani în fiecare zi. Adică aseară era 8.55 lei, azi e 8.65 lei, alaltăieri era 8.45 lei. Deci, în fiecare zi benzina se scumpește cu 10 bani și eu nu știu unde o să ajungem în ritmul ăsta și dacă o să își mai permită cineva să meargă cu mașina. Mă întreb”, a declarat Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net