Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus. Are o dietă draconică!

Ultima actualizare:

Oana Roman e disperată! După ce reușise să slăbească spectaculos, a luat trei kilograme, de Paște! Acum Oana a început, din nou, procedurile pentru slăbit și nu mănâncă ore în șir! E incredibil cât a putut să stea nemâncată fiica fostului premier Petre Roman!

cub oana roman png

Oana Roman duce o luptă acerbă cu kilogramele de când se știe. În ultima vreme, Oana slăbise spectaculos și își permitea să pozeze în rochițe strânse pe trup. Din păcate, sărbătorile i-au dat toată dieta peste cap!

Oana Roman s-a îngrășat trei kilograme și jumătate și acum este disperată. A început deja procedurile de slăbit la clinicile de înfrumusețare, dar și dieta bazată pe fasting, adică se înfometează la greu. Nu mănâncă ore în șir și a reușit să bată chiar recordul!

Câte ore a rezistat nemâncată pe zi și nu a leșinat?!

De Paște m-am îngșat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click!

Citește și: Oana Roman, din nou criticată de urmăritori

Și dacă tot a venit vremea bună și se poartă grătarele în aer liber, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au demarat și amenajările din curtea vilei lor. Oana îl lasă pe Marius să facă toată treaba, mai ales că acesta este pasionat de amenajări interioare și grădinărit.

Ne pregătim să începem amenajările în curtea casei! A trebuit să vină vremea propice pentru ca să ne apucăm și noi de lucrări. Trebuie strângem și bani că nu e deloc ieftin! Sper ca într-o lunăîncepem lucrările pentru că s-a organizat Marius, ca să nu facă pe bucăți, cum a făcut astă-vară.

Vrea facă totul oda. Sper ca, din momentul în care va începe, într-o lună să fie gata cu toate. Trebuie să-și fa echipa, că nu poate singur să le dovedească pe toatede unul singur. Să adune toate materialele, ca să meargă totul șnur”, ne-a mai spus Oana.

oANA rOMAN PLEACĂ ÎN VACANȚĂ, mARIUS eLISEI SE OCUPĂ DE CASĂ

În timp ce Marius va rămâne acasă să amenajeze curtea vilei, Oana Roman va pleca în vacanță cu fiica ei, Izabela.

Vreau să plecăm în Deltă câteva zile, eu cu Iza. Pe Marius îl lăsăm să termine curtea. N-am mai fost cu pandemia asta de doi ani și îmi e tare dor de Deltă. nd ia Iza vacanță în iunie mergem în Deltă câteva zile.

După care vreau să ajungem neapărat pe Coasta de Azur, îmi iau și casă acolo, nu am renunțat la idee, sunt prietenele mele acolo. N-am lipsit decât în anii cu pandemia”, a mai spus Oana.

Vezi și: Ona Roman a gafat din nou. Cum a fost surprinsă pe stradă 

Oana Roman a reușit să dea jos în pandemie nu mai puțin de 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în procedurile corporale non invazive pe care le-a făcut în mod regulat, precum și într-un ceai minune de slăbit. Oana a ajuns să măsoare de la 98 cm în talie doar 89 de cm și să încapă în haine măsura 42, de la 50.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png