Oana Roman, omagiu emoționant pentru tatăl Catincăi: «Eleganța și rafinamentul de lord»

Oana Roman l-a omagiat pe tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, care s-a stins din viață la venerabila vârstă de 90 de ani. Influencerița a împărtășit un omagiu emoționant, pe social-media, pentru părintele surorii ei, în care mărturisește cât de mult a însemnat pentru ea regretatul Iosif Zilahy.

Oana Roman jpg
Oana Roman, omagiu emoționant pentru tatăl Catincăi Roman

Oana Roman împărtășește durerea surorii ei, Catinca, a cărui tată a murit noaptea trecută, la vârsta de 90 de ani. Fiica lui Petre Roman nu a putut rămâne indiferentă față de pierderea pe care a suferit-o familia ei, așa că a împărtășit câteva cuvinte emoționante pe social-media, în amintirea lui Zilahy, un om de care Oana a fost foarte apropiată. 

Citește și: Oana Roman nu vrea să se recăsătorească cu Marius: «M-am lăsat păgubașă»

«Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Călinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină. Dumnezeu să te odihnească în pace.», a scris Oana pe Instagram. 

Nu rata nici: Oana Roman, „părăsită” de Marius Elisei: „Ne-a lăsat singure până și în vacanță! E casnic”

Mioara Roman trece prin momente dificile

Pentru mama Oanei, Mioara Roman, pierderea lui Iosif Zilahy este un moment deosebit de trist, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste vreme de 12 ani, înainte de mariajul cu Petre. 

Mioara Roman, 82 de ani, se confruntă și ea cu probleme de sănătate și, recent, a trecut printr-o operație destul de complexă, iar acum se află în perioada de recuperare. 

Oana Roman își ține la curent fanii cu starea mamei sale și a împărtășit fanilor că o vizitează la spital zi de zi și că are toate speranțele că aceasta își va reveni cât mai curând. 

«Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd pe picioare și să o văd iar mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima, altfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.» a scris Oana Roman pe InstaStory. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
bai ocna3 jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg