Oana Roman, omagiu emoționant pentru tatăl Catincăi: «Eleganța și rafinamentul de lord»

Ultima actualizare:

Oana Roman l-a omagiat pe tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, care s-a stins din viață la venerabila vârstă de 90 de ani. Influencerița a împărtășit un omagiu emoționant, pe social-media, pentru părintele surorii ei, în care mărturisește cât de mult a însemnat pentru ea regretatul Iosif Zilahy.

Oana Roman, omagiu emoționant pentru tatăl Catincăi Roman
Oana Roman, omagiu emoționant pentru tatăl Catincăi Roman

Oana Roman împărtășește durerea surorii ei, Catinca, a cărui tată a murit noaptea trecută, la vârsta de 90 de ani. Fiica lui Petre Roman nu a putut rămâne indiferentă față de pierderea pe care a suferit-o familia ei, așa că a împărtășit câteva cuvinte emoționante pe social-media, în amintirea lui Zilahy, un om de care Oana a fost foarte apropiată. 

Citește și: Oana Roman nu vrea să se recăsătorească cu Marius: «M-am lăsat păgubașă»

«Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Călinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină. Dumnezeu să te odihnească în pace.», a scris Oana pe Instagram. 

Nu rata nici: Oana Roman, „părăsită” de Marius Elisei: „Ne-a lăsat singure până și în vacanță! E casnic”

Mioara Roman trece prin momente dificile

Pentru mama Oanei, Mioara Roman, pierderea lui Iosif Zilahy este un moment deosebit de trist, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste vreme de 12 ani, înainte de mariajul cu Petre. 

Mioara Roman, 82 de ani, se confruntă și ea cu probleme de sănătate și, recent, a trecut printr-o operație destul de complexă, iar acum se află în perioada de recuperare. 

Oana Roman își ține la curent fanii cu starea mamei sale și a împărtășit fanilor că o vizitează la spital zi de zi și că are toate speranțele că aceasta își va reveni cât mai curând. 

«Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd pe picioare și să o văd iar mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima, altfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.» a scris Oana Roman pe InstaStory. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net